1R MEMORIAL PHILIPPE GAY

Homenatge Philippe Gay
Homenatge Philippe Gay
Homenatge Philippe Gay

El passat dijous dia 13 de setembre es disputà el 1r Memorial Philippe Gay, en record i homenatge a qui fou jugador del Club Bàsquet Sueca als darrers anys. 

Al llarg de la vesprada es jugaren diferents partits entre els amics de Philippe i els equips sèniors de preferent i zonal del C.B. Sueca.

A continuació es disputà el partit entre el C.B. Sueca-Heura i l'Acàdemia de bàsquet Europorbasket. Abans de començar l'encontre, la vidua de Philippe, Barbora, acompanyada pel regidor d'esports, Vicent Baldoví i el president del C.B. Sueca, Miquel Furió, va rebre l'homenatge a la pista de joc per part de tots els equips participants i de la família del C.B. Sueca, que omplia de gom a gom el pavelló cobert de Sueca.

Pel que fa a l'encontre, que també formava part del programa d'actes esportius de les festes de Sueca, suposà per a l'entrenador suecà, Raül Matoses, un bon test de prepararció per al retorn a la la Primera Nacional de l'equip del C.B. Sueca-Heura. 

Un partit mol disputat que fou dominat pels jugadors visitants al primer quart, amb més intensitat defensiva i encert anotador que fou contrarestat pels suecans, a partir del segon quart, amb contínues rotacions de la banqueta, que permeteren capgirar el marcador i aconseguir un avatatge que es mantingué fins a la fi del partit, amb el marcador favorable als suecans: 76-71.