C.B LA VILA 69 - C.B. SUECA 57

Partit irregular i estrany el que disputaren la Vila i el Sueca i que es decidí en els últims cincs minuts del partit. Els suecans patien les baixes del jugador i entrenador Raül i de Vaidas.
El primer quart fou dominat clarament pels locals que anotaven amb facilitat davant un Sueca que tardà en entrar en joc; m4: 8-2, m8: 15-7, i amb un triple de Javi s'arribà amb el 20-10 favorable als alacantins. Al segon quart aparegué la figura d'Alberto Bolufer, que amb 8 punts consecutius, a més d'un triple de Miguel, deixava el marcador amb un 24-21, al minut 5. La reacció local, amb més agressivitat defensiva li permeté tornar a augmentar les diferències per arribar al descans amb 35-25.
El tercer quart tingué dues parts, la primera fins el minut 6, on la Vila seguia amb el seu encert anotador i aconseguia el màxim avantatge al minut 6. 49-34. La reacció del C.B.Sueca vingué gràcies als pivots Roberto i Alberto, que amb un parcial de 0-11, tancaven el quart esperançador: 49-45. Els primers minuts de l'últim quart foren molt igualats, m2: 51-49, m4: 56-53; però a partir del m.5 el criteri arbitral canvià molt, el joc es va endurir, i en 4 minuts els suecans foren castigats amb 8 personals amb llançaments per 0 a favor, així es trencà el partit, i a falta d'un minut el marcador era de 69-53. Els suecans retallaren un poc les diferències, patint faltes intencionades -amb l'encontre decidit- i s'arribà al 69-57 definitiu.
Jugaren: Mar (7), Sime, Ximo (3), Gedas (7), Roberto (7), javi (7), Alberto (20), Miguel (6) i Adrià.