C.B.SUECA 57 - C.B PETRAHER ESCOLÀPIES 66

El resultat no diu el que fou el partit, igualat pel que fa a l'anotació al llarg de 38 minuts i desnivellat pel que fa a les personals (32 assenyalades en contra de l'equip suecà i 16 a l'equip de València). L'equip visitant plantejà una zona d'inici que fou ben ataca pels suecans, amb triples de Miguel i Ximo: m5. 10-4, però errades en els llançaments, balons perduts i una relaxació defensiva: 10-11 (m.7), amb un triple de Javi s'arribava a la fi del primer quart amb un 1415. En la segona part començà a canviar el criteri arbitral, amb personal al mínim contacte i els suecans no aconseguien trencar la zonal visitant: m6: 21-27; la reacció vingué de Raül amb 6 punts consecutius que deixava el marcador, al descans, amb un 27-29.
El tercer quart fou determinant, amb 10 personals (totes amb llançaments de 2 i de 3) assenyalades al suecans, per 3 als visitants, que no entenien el que passava i que indignà al públic assistent; a pesar d'aquesta dificultat, els suecans es mantenien al partit gràcies als rebots en atac i triples de Ximo i Adrià: 45-47. A l'últim quart, amb dos triples i una cistella de 2 del visitant Sirera, i amb els jugadors suecans descentrats, s'arribava al minut 3: 47-55; dos triples de Ximo i Miguel retallaven les diferències al minut 8: 53-57. Però no es pogué fer més, ja que les errades en atac, i les faltes antiesportives i tècniques de tot tipus ("floping" i protestes pel diferent criteri adoptat) permeteren als visitants disposar de 10 llançaments seguits que deixaren el marcador amb el 57-66 final.
Jugaren: Miguel (6), Javi (3), Ximo (16), Gedas (4), Roberto (6), Sime, Vaidas (2), Raül (13), Marc (3), Adrià (4), Toni i el júnior Diego.