C.B. SUECA 65 - C.B ALFÀS 63

El C.B. Sueca aconseguí una gran victòria davant el líder, l'Alfàs, i torna a formar part del grup de 5 equips que ocupen la 3a posició (amb 7 partits guanyats).
No fou un encontre fàcil, sobretot als primers minuts amb un Alfàs que dominava el joc amb un gran encert anotador, m5: 2-11. Els suecans no podien trencar la defensa visitant, amb errades defensives i ofensives. Però, poc a poc, s'ajusta la defensa i s'equilibrà el partit a la fi dels primers 10 minuts: 12-15 (amb un parcial de 10-4).
El segon quart fou el millor dels suecans, que aprofitaren les rotacions i el joc poderós dels seus pivots per a marcar diferències. I així, amb cistelles de Raül, Roberto i Gedas, s'aconseguia un parcial de 9-0: 21-15. L'avantatge de 6 punts es mantingué fins al descans: 30-24.
L'inici del tercer quart deixà clar que el C.B.Sueca era dominador sota els taulers, amb l'aparició d'Alberto i Roberto -imparables- i l'anotació de Raül i el base Marc; així al minut 6 s'aconseguia el màxim avantatge: 44-29. Les personals i les rotacions permeteren a l'equip alacantí retallar les diferències i els suecans notaven l'esforç realitzat al llarg del partit: 46-41 (amb un parcial de 2-12) a la fi del tercer quart.
L'últim quart fou molt igualat, amb un Alfàs que anava creixent i un C.B.Sueca que li costava anotar: m6: 51-51. Els visitants semblaven que anaven a trencar el partit, però dos triples de Marc i Ximo donaven una certa tranquil·litat a falta de menys de 2 minuts: 63-55. Però en bàsquet fins l'últim segon tot és possible, i l'Alfàs contestà amb 2 triples: 63-61. A l'últim minut els llançaments lliures decidiren i foren els suecans que aconseguiren la victòria: 65-63.

Jugaren: Marc (10), Ximo (10), Raül (16), Alberto (11), Roberto (11), Javi (3), Gedas (4), Miguel, Vaidas i Adrià.