C.B. GUARDAMAR 67 - C.B. SUECA 65 (1a Nacional)

CLUB BÀSQUET SUECA

El Club Bàsquet Sueca estigué a punt de donar la sorpresa a Guardamar i solament la falta de banqueta impedí la victòria dels de la Ribera Baixa.
Els suecans només comptaven amb 7 jugadors (5 baixes) per acarar l'encontre a la pista del 3r classificat i començà dominant el joc, amb bona selecció dels llançaments i amb Roberto dominant sota els taulers; i així amb 2 triples de Raül i Adrià acabava el primer quart amb 17-20 favorable als suecans.
El segon quart fou dominat pels alacantins gràcies als seus llançaments, una defensa més pressionant, tot i aprofitant les errades suecanes en els llançaments lliures (5). I amb un parcial de 23-16 s'arribava al descans amb 40-36.
El tercer quart fou el millor dels C.B.Sueca, amb una gran defensa, i amb un bàsquet control semblava que trencava el partit al minut 7 amb un parcial de 2-15 (42-51). L'avantatge augmentà a 10 punts a la fi del penúltim quart: 48-58.
A l'últim quart els suecans notaren la baixa de Raül i les faltes personals, dos jugadors amb 4, i sobretot l'esforç titànic realitzat al llarg del partit. Els locals poc a poc anaven retallant les diferències. Així als 5 primers minuts el resultat, amb un parcial de 10-2: 58-60 el partit s'equilibrava i els suecans mantenien la mínima diferència fins al darrer minut. Unes passes "dubtoses" de Roberto i un llançament de 2 dels locals deixaven un marcador agredolç: 67-65. Solament es salvà el bàsquet "average" entre els dos equips (victòria per 7 punts dels suecans a la primera volta) i quedà clar que els pocs jugadors que disputaren el partit es deixaren la pell. Enhorabona!
Jugarern: Marc (14), Miguel (2) , Sime (2), Ximo (12) , Adrià (6), Raül (13) i Roberto (14). Entrenador: Raül Matoses. Segon entrenador Toni Alemany.