C.B. SUECA 63 - 68 ESET ONTINET (1a Nacional)

El C.B. Sueca no pogué derrotar un dels equips que ocupen les últimes posicions, però que s'ha reforçat en l'inici de la segona volta per tal de mantenir la categoria. Els suecans tenien 3 baixes i jugadors amb problemes físics com Roberto.
Al primer quart els suecans no sabien com atacar la defensa visitant, intimidats pel seu nou pivot i molt desencertats en els llançaments, a més els d'Ontinyent castigaven la defensa local amb ràpids contraatacs i cistelles fàcils (8-21).
El segon quart fou el de la reacció en defensa, ajustant millor les marques, amb més ajudes i dominant els rebots, tant en atac com en defensa (18-11 de parcial), per arribar al descans amb un 26-32 esperançador.
Al tercer quart, els suecans continuaven millorant el seu joc en atac i anaven retallant les diferències, al minut 2: 31-32; però els visitants trencaven amb molta efectivitat la zona suecana amb 4 triples per només dos dells suecans (Vaidas i Marc). Gràcies al joc interior s'aconseguia equilibrar el partit i acabar el quart amb empat a 47 (amb un parcial de 21-15).
Els primers minuts de l'últim quart foren dominats pels d'Ontinyent, amb gran efectivitat en els llançaments, però que tornaven a equilibrar els suecans, amb molt d'esforç al minunt 7: 56-58. Dos triples consecutius, a falta de dos minuts, de l'equip visitant trencaven les esperances suecanes: 57-65. Els intents de retallar les diferències amb llançaments triples no foren suficients i s'arriba a la fi amb el 63-68.
Jugaren: Marc (13) , Ximo (11) , Raül (12) , Alberto (15) , Roberto (6) , Vaidas (5) , Sime, Miguel i Gedas (1)