C.B. BENIFAIÓ 77 - C.B. SUECA 64 (1a Nacional)

El C.B. Sueca perdé a la pista del Benifaió, en un partit de rivalitat comarcal, on els locals desnivellaren l’encontre gràcies als llançaments triples, a l’inici de l’últim quart.
El primer quart fou molt igualat fins els dos últims minuts (13-11), amb pobres percentatges en els llançaments per part dels dos equips, però fou el Benifaió el que més prompte entrà en joc per marcar diferències a la fi del primer quart: 18-13. Al segon quart, els locals començaren a dominar el rebot, millors situats, i anotar sota els taulers, mentre els suecans, amb l’eixida de Ximo i els seus triples, es mantenia en el partit; però les errades en els llançament lliures deixaren un avantatge per als localsde 10 punts, 38-28, al descans.
El tercer quart fou dominant pels suecans, que eixiren més mentalitzats, i amb joc més equilibrat, amb els pivots Roberto i Alberto dominant el joc interior, tot i repartint-se l’anotació amb Marc i Ximo. Així, a poc a poc, anava reduint-se la diferència fins a 3 punts: 52-49. Però a l’últim quart el Benifaió anotà, als primers minuts, tres triples consecutius davant la zona suecana, que deixava el marcador amb un 61-51 (m.4) que complicà les coses per als suecans, m7: 68-57, amb un nou triple local, diferència que es mantingué fins a la fi del partit: 77-64.
Jugaren: Marc (14), Miguel, Raül (4), Alberto (17), Roberto (8), Javi (5), Ximo (13), Vaidas (3), Adrià, Gedas i Sime.