C.B. SUECA 47 - C.B. LUCENTUM 61 (1a Nacional)

El passat dissabte, dia 8 de febrer, el primer equip del C.B. Sueca s’enfrontava al líder de la categoria, 1a Nacional, el C.B. Lucentum d’Alacant, en un partit que fou declarat com a jornada solidària, i en què més de 150 persones participaren en la crida del club, tot i aportant molts quilos d’aliments no peribles destinats a l’economat local de càrites (Aquestos foren lliurats al responsable de l’economat, Francesc Meseguer, president d’honor del club). La regidora d’esports, Tere Ribes i el president del club, Miquel Furió, lliuraren els diferents premis que s’obsequiaren als participants i que es sortejaren al descans del partit. Agraïm la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca i l’empresa Copymat pels seus obsequis i a tota la gent que hi participà.
El partit començà amb els papers canviats, un equip dominador del joc, el C.B. Sueca, que es mostrà més encertat en atac, amb triples de Marc i Sime, que els visitants, i a més controlant el joc interior, amb Alberto i Roberto. Els alacantins no aconseguien trencar la zona local i fallaven una vegada i una altra, sense trobar cap solució. Així, al minut 3, el resultat era de 7-2 i al minut 9: 16-3. I a la fi del primer quart: 19-6. Al segon quart les diferències es mantenien fins el minut 3: 22-7, a partir d’aquest minut els alacantins trobaren l’encert que no havien tingut al primer quart, amb 2 triples i cistelles fàcils, mentre que els suecans notaven la pressió visitant i perdien molts balons; així, al minut 8, el resultat era de 28-20. Els dos últims minuts foren dominats clarament pel Lucentum que, amb un parcial de 0-7, deixava el marcador en un igualat 28-27 i començava a creure en la victòria.
A l’inici del tercer quart els dos equips eixiren amb defenses agressives que feien difícil trobar cistelles fàcils. Els suecans mantenien l’avantatge fins el minut 6: 32-31. Els visitants mantingueren la pressió i aparegueren els seus anotadors per a posar-se per davant: 35-41.
La diferència aconseguida pels alacantins de 6 punts es mantenia fins el minut 6 de l’últim quart: 40-46 en què el capità visitant, López, amb tres cistelles consecutives, i un triple visitant, trencava el partit: 40-53. Un triple de Raül i un altre de Marc deixava el marcador en 47-55 al minut 9. A l’últim minut el suecans forçaren personals per retallar diferències, però sense sort en els llançament, solament serví per ampliar la diferència, amb un 0-6.
Jugaren: Marc (7), Adrià, Ximo (7), Alberto (12), Roberto (12), Javi, Vaidas, Raül (6), Sime (3)Miguel i Gedas.