C.B SUECA 62 - C.B NOVELDA 54

El C.B. Sueca es retrobà amb la victòria davant el Novelda, equip que comparteix la setena posició, i encara té possibilitats de jugar la fase d'ascens a falta de quatre jornades (la juguen els 6 primers).
El partit fou un clar exemple del que es jugaven els dos equips, amb molts nervis i amb molta tensió. El primer quart començà amb un bon ritme anotador dels suecans, minut 2: 5-0, però els alacantins reaccionaren amb una zona pres que mantindria al llarg del partit, tot i provocant errades en els llançaments dels suecans (m. 5: 7-9). La igualtat es mantindria fins la fi del primer quart: 21-19, amb intercanvi de cistelles, amb un joc dinàmic per part dels dos equips.
El segon quart començà com el primer, amb una forta eixida dels suecans, que dominaven el rebot defensiu i ofensiu: 27-23 (m.5), però els de Novelda augmentaren el nivell defensiu i li donaren la volta al marcador: 33-36 al descans.
Al tercer quart foren els suecans els que imprimiren el nivell defensiu, amb defenses d'ajustaments i recuperant balons; però les errades inexplicables en els llançaments lliures no permetien retallar les diferències, m.4: 37-39. El percentatge millorà i a més els visitants eren incapaços de trencar la forta defensa suecana, i així només anotaren 2 triples en tot el quart: 14-6, per a deixar el marcador en un 47-42.
A l'últim quart els suecans jugaren un bàsquet control, i amb un triple de Marc, al minut 4, s'aconseguia augmentar la diferència (54-46) i al minut 7 el màxim avantatge del partit (60-48). Però els visitants tornaren a entrar en joc i buscaren mantenir el bàsquet average (allí és perdé de 10 punts) i es mostraren més encertats en els llançaments per acabar el partit amb el 62-54.
Jugaren: Marc (15), Ximo (8), Raül (14), Alberto (11), Roberto (8), Gedas (8), Sime, Miguel, Javi i Vaidas.