C.B. DÉNIA 50 - C.B SUECA 86

Segona victòria consecutiva dels suecans que encara somien amb la fase d'ascens, a falta de 3 partits per finalitzar la fase regular. L'equip alacantí, últim classificat, només pogué aguantar el ritme dels suecans el primer quart i serví per a donar minuts als jugadors menys habituals.
Els primers minuts del partit foren molt igualats, amb molta anotació i defenses poc agressives. Al minut 3, el marcador era de 7-9, al minut 7: 19-19, i la fi del primer quart: 22-28.
Al segon quart, després d'un canvi d'actitud defensiva per part del C.B.Sueca, amb més intensitat i més encert en els llançaments de 3, s'aconseguia un parcial de 0-9 -al minut 3- que trencava el partit: 22-37; l'avantatge encara hagués pogut ser major si no s'hagueren errat llançaments lliures, a pesar d'això a la fi de la primera part el marcador ho deia tot: 30-50, amb un parcial de 8-22.
A la segona part, continuà el mateix ritme defensiu i augmentat la diferència, i el que és més important, la participació de tots els jugadors en l'aspecte ofensiu, malgrat la baixa d'Alberto, que saberen aprofitar Vaidas i Gedas per donar més equilibri al joc suecà. Els alacantins no foren capaços de reaccionar i veien com l'avantatge no es podia reduir. El parcial del tercer quart: 9-18, i el del 4t quart: 11-18. Com hem dit, després de molts partits amb poca efectivitat anotadora, els suecans aconseguien els nivells d'encert de la primera volta, i amb anotació dels 10 jugadors.
El proper partit, davant la Vila (que lluita amb els suecans per la darrer plaça que permet jugar la fase d'ascens), serà dissabte, a les 18'15, al pavelló cobert.
Jugaren: Marc (21), Ximo (11), Raül (13), Gedas (8), Roberto (8), Vaidas (16), Javi (3), Sime (3), Adrià (2) i Miguel (1).