C.B.SUECA 59 - C.B LA VILA 49 (1a Nacional)

Tercera victòria consecutiva del C.B.Sueca que li permet situar-se en la 5a posició de la classificació i, a falta de dues jornades, somniar amb la fase d'ascens que juguen els 6 primers. Els dos equips, a més del Maristes de València, lluiten per les dues places que queden i tot es resoldrà en l'última jornada.
Els suecans eixiren amb un equip molt jove, Marc, Adrià, Ximo, Gedas i el veterà Vaidas, que, amb una gran defensa pressionant i d'ajudes en la zona, no permetia cistelles fàcils als alacantins. Així, al minut 2 el resultat era de 5-1, i al minut 6, 12-1. Però poc a poc es baixà la intensitat i a més es fallaven fàcils contraatacs que permeteren reaccionar als visitants que deixaren el marcador en 14-8 a la fi del primer quart. Al segon quart, els dos equips eixiren poc encertats en els llançaments i el marcador no es mogué fins el minut 3 (17-9). Gràcies als triples de Javi i Raül s'aconseguia el màxim avantatge a falta d'un minut: 30-14; però, de nou, la falta de concentració als darrers segons permeté un parcial de 0-5, que deixava el marcador al descans de 30-19.
A l'inici deñ tercer quart fou els de la Vila eixiren disposats a retallar les diferències amb més pressió i més velocitat en el seu joc: minut 4: 32-26, però aparegueré Marc, màxim anotador del partit amb 20 punts, per a trencar la defensa visitant, amb llançaments triples i provocant personals: minut 8: 43-30, amb un parcial de 11-4, per arribar a la fi del tercer quart amb un clar 45-32.
L'últim quart fou molt intens, amb els dos equips amb "bonus" des dels primers minuts, la qual cosa provocà que es llançaren molts tirs lliures (26 en total), amb percentatges del 50%, i amb un bàsquet control els suecans controlaven la diferència en el marcador, minut 3: 48-35, m5: 54-41, m.9: 59-45. I altra vegada la mateixa història, el fatídic últim minut, per a deixar el marcador, després d'un 0-4, amb el definitiu 59-49. Destacar les baixes dels dos pivots suecans, Roberto i Alberto, a més del base Miguel. I sobretot el "debut" dels júniors Diego Quiles i Òscar Pokanevic en primera nacional.
Jugaren: Marc (20), Adrià (2), Ximo (12), Vaidas (5), Gedas (11), Raül (6), Javi (3), Sime, Diego i Òscar.