C.B. ESCOLAPIAS - PETRAHER 51 - 63 C.B. SUECA (1a Nacional)

El Club Bàsquet Sueca aconseguí la quarta victòria consecutiva, davant l'Escolàpies de València, i a falta d'una jornada, es pot dir que els suecans ja estan classificats per a la fase d'ascens a la lliga EBA, un fet històric per al club. Només falta saber la posició, cinquena o sisena, tot depén dels resultats dels altres equips, però amb una nova victòria, dissabte, dia 15, a les 19'30, al pavelló cobert de Sueca, davant l'Adesavi de Sant Vicent del Raspeig, el C.B.Sueca quedaria 5é.
El partit es disputava en una pista difícil, sobretot per les seues condicions, on els equips han de lluitar amb el rival i amb el camp de joc. El primer quart fou clarament defensiu, amb una forta pressió dels suecans que no deixaven anotar amb facilitat l'equip valencià, només llançaments triples: minut 4: 5-7. Però les suecans tampoc veien cistella i això fou aprofitar pels locals per avançar-se al marcador, al minut 7:12-9. La reacció suecana no tardà i amb cistelles de Marc, Ximo i Raül s'aconseguia un parcial de 0-6 en 3 minuts. A la fi del primer quart: 12-15. Al segon quart els suecans fallaren en excés els llançaments lliures, la qual cosa fou aprofitada pel Petraher i arribar al descans amb empat a 25.
Al tercer quart els triples de Marc mantenien els suecans al partit, i la defensa anava poc a poc pujant d'intensitat, tot i provocant errades en el joc local (40-39). A l'últim quart es nota la millor banqueta suecana, que permetia més rotacions i arribar als minuts decisius amb més físic. L'equilibri del joc exterior, amb triples de Marc i Javi, i el domini en els rebots d'atac i defensa de Roberto i Alberto, anaven trencant el partit: m.2: 40-44, m5: 44-51, m7: 46-56, màxim avantatge que s'hagué d'administrar, i fins i tot augmentar, davant els llançaments triples dels locals per tal de retallar les diferències. A la fi: 51-63.
Jugaren: Marc (20), Adrià (2), Ximo (7), Vaidas (3), Gedas (5), Raül (10), Roberto (1), Alberto (5), Javi (10), Sime i Miguel.