C.B.SUECA 54 - C.B GRAU 39 (1a autonòmica)

El Club Bàsquet Sueca aconseguí una nova victòria davant el C.B Grau de València, en un partit que es decidí en la primera part i li permet continuar, amb 6 victòries i 3 derrotes, en la 6a posició, a una victòria del segon classificat, en una lliga dominada pel líder imbatut, el C.B. Torrent.
Els suecans eixiren més concentrats que els visitants i amb un ritme de joc que desbordà la defensa dels de València. Així, després d'un parcial d'11 a 0 al minut 6, amb un bon equilibri entre el joc interior i exterior, els jugadors del C.B. Sueca baixaren la intensitat i la diferència al primer quart es quedà en un 14-7, amb una gran actuació del júnior Andreu, tant en defensa com en atac (6 punts).
Al segon quart els de Matoses intentaren trencar el partit amb la incorporació del jove Óscar (sénior de 1r any) que debutava en autonòmica, que amb 2 triples consecutius i dos punts de Philipe, deixava el marcador, al minut 2, amb un clar 22-7. L'equip del Grau reaccionà i pujà la intensitat defensiva i aparegué un dels seus millors jugadors, Leo (14 punts), per retallar les diferències al minut 7: 25-20. Un triple d'Omar i el poder rebotejador del capità Gedas, a més de l'anotació d'Andreu i Raül, permeteren als suecans arribar al descans amb un clar 35-22.
La segona part sobrà, amb Gedas i Òscar trencant la zona visitant que intentava retallar les diferències, i sobretot perquè es notà en les cames de molts dels jugadors suecans l'acumulació de tres partits en menys de 24 hores, ja que el primer equip amb les baixes i lesions només comptava amb 6 jugadors i està disputant els darrers partits amb joves del segon equip i del júnior, que estan fent un gran paper i estan creixent dia a dia.
El parcial del tercer quart fou de 10-10 i el quart de 9-7 per arribar a la fi de l'encontre amb el 54-39.
Jugaren: Raül (8), Omar (5), Andreu (9), Philipe (6), Gedas (13). Óscar (11), Bruno (2), Toni, Guille i Moisés.