C.B. ALGINET 43 - C.B SUECA 44

El Club Bàsquet Sueca aconseguí la setena victòria de la temporada a la pista d’Alginet, a la jornada 10a, en un encontre molt igualat i emocionant.
El primer quart començà amb domini local, que eixí més concentrat i que aconseguia un avantatge de 4 punts al minut 4 : 6-2 i que anava augmentant: m. 6: 12-4. La reacció suecana permeté igualar el marcador amb cistelles dels jugadors interiors, Gedas i Toni: 14-10. Un 2+1 del jove Óscar permetia finalitzar el primer parcial amb 14-13 pels del CB Alginet.
El segon quart també fou molt igualat, però els dos equips es mostraven erràtics en atac, amb moltes imprecisions, fins i tot en els llançaments lliures, el pobre parcial de 4-5 ho diu tot, així s'arribava al descans amb un empat a 18 en el marcador.
Els primers minuts de la segona part foren favorables per als suecans, amb domini sota els taulers i amb l'experiència dels jugadors Raül, Philipe i el jove capità Gedas, s'aconseguia un un parcial de 8-2 al minut 4: 20-26. La reacció local vingué després d'u triple i una mahor intensitat defensiva, i així s'arribava a la fi del tercer quart amb el resultat de 28-30, amb un parcial de 10-12 per al C.B. Sueca. la faceta defensiva i amb un millor atac que en el quart anterior que no servia per guanyar aquest parcial, però si per tornar a ficar-se en el partit i creure en la victòria, al final d’aquest quart el parcial va ser de 10-12, pels de Sueca.
L'últim quart fou molt semblant a l'anterior, amb domini altern: m4: 34-38, m6: 38-38. Al minut 7 els locals aconseguien posar-se per davant al marcador: 40-38, però Gedas i Sime aconseguien anotar a falta de 2 minuts: 40-43. L'emoció tornava al partit amb un triple del capità local, León: 43-43, però seria CB Sueca el que aconseguiria, a falta de 19 segons i amb un llançament lliure convertit per Raül, trencar la igualtat. Els locals encara disposaren d'un últim llançament per a guanyar però a la fi la victòria per als suecans: 43-44.
Jugaren: Josep (2) Sime (4), Raül (16), Philipe (6), Gedas (11), Toni (2), Óscar (3), Omar, Bruno, Moi i Andreu.