C.B.SUECA 60 - C.B. SEDAVÍ 56 (1a autonòmica sènior masculí)

El C.B. Sueca aconseguí una nova victòria davant el C.B. Sedavi -3r classificat- i aconsegueix acabar l'any 2014 amb un balanç de 8 victòries i 3 derrotes, empatat amb el Xàtiva (pròxim rival) i el Sedaví en la 3a posició. Els jugadors, així com el 2n equip, dedicaren el triomf al jugador Diego Quiles que pateix una greu lesió que li impedirà jugar fins la pròxima temporada.
L'encontre fou molt disputat i un dels millors de la temporada, sobretot el tercer quart, amb moments de gran bàsquet, tant en defensa com en atac. Els suecans tenien les baixes de Philipe, Josep i Bruno per la qual cosa es reforçà amb jugadors del segon equip (Voro, Moi, Óscar i Guille) i el júnior Andreu
El primer quart es caracteritzà pel domini en el joc interior del suecans, Gedas i Toni, i el gran encert dels jugadors visitants en els llançaments triples (4) que impedien que el els de Raül s'imposaren en el marcador: m.5: 8-5, m.8: 11-11, fins arribar a la fi dels primers 10 minuts amb 15-17.
El segon quart començà amb errades per part dels dos equips que baixaren el percentatge en els seus llançaments: m-4: 19-19; amb cistelles de dos inspirats Raül i Omar, s'aconseguia un avantatge de 4 punts: 25-21. Els triples visitants i la falta d'encert en els llançaments lliures deixaren el marcador en 29-32.
Els primers cinc minuts del tercer quart foren dominats per l'equip del Sedaví, amb un imparable
Huber, el seu capità, que anotava i provocava personals: m.4: 32-38. Al minut 5, després d'un triple visitant, l'equip visitant aconseguia el màxim avantatge: 32-50. Un temps mort de l'entrenador suecà fou el revulsiu que necessitava l'equip que li donà la volta al marcador amb un parcial de 12-0, amb una gran defensa que ofegà el joc exterior visitant i que en atac es jugava amb més precisió: 44-40.
A l'inici de l'últim quart, aparegué el millor Raül de la temporada, amb 9 punts consecutius: m4: 53-44. Quan semblava que el partit estava decidit el Sedaví reaccionà amb els llançaments triples (8 en tot el partit per 4 dels suecans) que deixaven el marcador amb un 55-51 al minut 8. Les cistelles del jove Óscar i el capità Gedas deixaren el marcador en el definitiu 60-56.
Jugaren: Omar (7), Sime (2), Raül (20), Toni (5), Gedas (13), Óscar (7), Voro, Moi (2), Andreu (2) i Guille (2).