C.B.SUECA 52-CB.ALDAIA 68 (1a Autonòmica)

El Club Bàsquet Sueca finalitza la primera volta de la lliga autonòmica amb una derrota davant el segon classificat, el C.B. Aldaia, i amb un balanç de 8 victòries i 5 derrotes en 6a posició.
La irregularitat en el joc i la falta d'encert foren els factors que, a més d'una major intensitat dels jugadors visitants, no propiciaren una nova victòria dels suecans com a locals.
El primer quart ho diu tot, uns primers minuts amb pèrdues de balons i errades en atac, feren que l'Aldaia aconseguira un parcial de 2-9. L'eixida a la pista de Raül i Josep trencà la sequera anotadora i canviar la mentalitat defensiva: 10-18 a la fi dels 10 primers minuts.
El segon quart fou tot el contrari. El C.B. Sueca tornà a ser l'equip que millor defensa té de la categoria (bàsquet average), tancant bé el rebot i amb un imparable Gedas, capità de l'equip, el que aconseguia, al minut 6, empatar el partit: 22-22. Però les errades en els llançaments lliures permeteren als visitants arribar al descans amb 24-27 (parcial favorable als suecans 14-9 al 2n quart).
Al tercer quart els triples visitants feren que el seu avantatge anara augmentant: m.5: 30-39. La reacció suecana vingué del jove Bruno que deixava el marcador en un 37-38 al minut 8. A partir d'aquest moment també es demostrà que els suecans, millor defensa de la categoria, també tenen problemes en l'anotació, i així els últims minuts, amb una defensa agressiva dels visitants i les errades dels jugadors locals deixaven un parcial de 0-8 que trencava el partit: 37-47.
Al darrer quart els suecans no pogueren igualar la intensitat dels visitants que demostraren la seua posició en la classificació, tot i aprofitant els intents dels suecans de retallar les diferències i les precipitacions que acabaven en personals i que la diferència augmentara als darrers minuts del partit fins arribar al definitiu: 52-68.
Jugaren: Omar (2), Sime, Bruno (7), Philipe (2), Gedas (21), Raül (14), Josep (4), Óscar, Toni i Andreu (2).