CLUB BÀSQUET SUECA 58 - C.B EL PILAR B 47. 1a autonòmica sènior masculí

El Club Bàsquet Sueca començà la temporada 2015-2016 amb victòria davant el C.B. El Pilar, a la categoria sènior maculí autonòmic.
El primer quart fou molt igualat, amb uns primers minuts de domini local (10-7) i amb poca anotació per les errades provocades per les defenses amb zona-pres. 14-13 a la fi dels primers 10 minuts.
Al segon quart els visitants portaren el ritme de joc, amb més encert i millor selecció dels llançaments: m7: 18-21. La reacció suecana arribà amb 6 punts consecutius del jugador més destacat del partit, Guille, i s'arribà al descans amb un igualat 25-24.
Al tercer quart, els capitans suecans Gedas i Josep agafaren el relleu anotador, amb una bona direcció del jove Sergi, que permetia que el C.B. Sueca aconseguirà un clar avantatge al minut 3: 33-26, m.7: 39-32. Però als darrers minuts es tornà a igualar el marcador pel pobre percentatge en els llançaments lliures dels suecans (0 de 6) i els triples visitants: 39-39.
A l'últim quart el veterà Philipe demostrà la seua qualitat i efectivitat en atac i permeté, amb la col·laboració de l'altre veterà de l'equip, Vaidas, trencar el partit amb un parcial de 9-2 al minut 5 (48-41). Avantatge, aquesta vegada sí, que es mantingué i augmentà fins a la fi dell partit: 58-47.
Jugaren: Sergi (2), Guille (20), Andreu (3), Vaidas (2), Gedas (10), Philipe (7), Josep (8), Toni (4), Erik (2) i Voro.
Entrenador: Raül Matoses. 2n entrenador: Toni Alemany.