C.B. MANISES 63 - C.B. SUECA PINTULAC 64 1a autonòmica

El Club Bàsquet Sueca aconseguí una nova victòria en un final d'infart que es decidí en l'últim segon.
El partit no fou dels millors dels suecans, pel que fa al seu joc, molt irregular, i que havia d'haver decidit en el tercer quart i que hagué d'esperar fins l'últim moment per a aconseguir una victòria que li permet mantenir la segona posició, empatat amb el Xàtiva.
El primer quart fou molt igualat, amb dos equips molt encertats en els llançaments triples (2 els locals i 4 els suecans, Gedas (2), Bruno i Guille) que trencaven les zones plantejades pels entrenadors: m4: 8-11, m.7 14-14, m9 :18-18, i a la fi dels primers 10 minuts: 20-20.
El segon quart fou dominat pels locals (3 triples per 0 dels suecans), que poc a poc anaven aconseguint diferències mínimes al marcador: m2: 24-22, m7: 31-28, i al descans: 38-34.
El tercer quart fou el millor dels suecans, pel que fa a l'aspecte defensiu, que augmentaren la intensitat defensiva i eixiren disposats a canviar el ritme de joc: m3: 40-41, amb un encertat Guille, m6: 41-46, amb bones cistelles de Sergi i Gedas, per arribar a la fi del 3 període amb 46-49, amb un parcial de 8-15.
L'últim quart fou molt irregular, amb 2 triples consecutius, els de Manises capgiraven el marcador: 52-49, però el capità Gedas i el jove Bruno tornaren a equilibrar el partit: m5: 54-55, i aconseguir un clar avantatge:54-59, amb cistelles de Philipe i Andreu, al minut 9. Quan semblava que el partit estava sentenciat, un triple dels locals i dos errades dels suecans deixava el marcador amb empat a 61. Quedaven 0'4 segons i els locals disposaren de 2 llançaments lliures per falta personal dels suecans. El jugador local aconseguia encistellar els dos llançaments (63-61), i després de rebre el baló des de la zona pròpia, el jugador suecà Guille aconseguia un triple "increïble" que deixava el marcador amb el definitiu 63-64. Tot i esperar uns minuts a la decisió final dels àrbitres que consideraren la cistella com a vàlida.
Jugaren: Guille (13), Sergi (5), Andreu (4), Philipe (8), Gedas (19), Bruno (9), Josep, Toni (4) i Voro (2).