C.B. SUECA PINTULAC 73 - C.B. GENOVÉS 40

El C.B. Sueca Pintulac aconseguí una nova victòria, en un partit sense història, davant el C.B. Genovés, en el qual els suecans imposaren el seu joc des del primer minut.
Als primers minuts de l'encontre els jugadors de Matoses van ser capaços de trencar la zona plantejada pels visitants, gràcies a l'encert en els llançaments triples de Bruno i Sergi. Però després d'un bon inici (11-0), vingueren minuts de desencert, la qual cosa fou aprofitada pels de Genoves per arribar a un 11-5 a la fi del primer quart.
Al segon quart l'equip suecà tornà a pujar la seua intensitat defensiva i l'anotació fàcil. Erik començà el seu festiva anotador en els llançaments triples (5), ajudat per Bruno (3), i així al minut 3: 21-12, m8: 28-20, per arribar al descans amb un clar 35-21.
Al tercer quart es repetí la mateixa dinàmica de joc, amb Vaidas i Philipe dominadors sota el tauler, amb jugades espectaculars, amb esmaixada inclosa de Philipe, i fàcils contraatacs que deixaven sentenciat el partit: 57-36.
L'últim quart serví per a donar minuts a tots els jugadors de l'equip, amb moltes rotacions que servien per a mantindre i augmentar la diferència al marcador. L'equip visitant notà l'esforç del partit ja que no disposava de mols recanvis i el parcial de 16-4 ho diu tot.
Amb aquesta victòria, el C.B. Sueca Pintulac continua en segona posició, empatat amb el C.B. Xàtiva.
Jugaren: Sergi (6), Guille (7), Bruno (17), Vaidas (5), Gedas (3), Philipe (10), Erik (15), Toni (5) i Josep (2).