LOGOS SEDAVÍ BÀSQUET 49 - C.B. SUECA PINTULAC 55

El C.B. Sueca Pintulac aconseguí una nova victòria a la pista del Sedaví que li permet continuar en la segona posició en la lliga autonòmica.
Els primers minuts del partit foren dominats clarament pels suecans, amb una gran defensa i un gran percentatge en els llançaments exteriors de Vaidas i Andreu, i ràpids contraatacs, amb un ràpid Sergi, que deixaven un marcador de 0-12 al minut 4 i 3-14 al minut 6. Després, com en les últims minuts baixà la intensitat i efectivitat del C.B.Sueca que permetia reduir les diferències al Sedaví: 11-15 a la fi del primer quart.
A l'inici del segon quart continuà el domini dels locals que li tornaren el parcial als suecans: 22-18 al minut 6. La recuperació dels de Matoses vingué de la mà del capità Gedas, que s'imposa sota els taulers i que aconseguia jugades de 2 més 1, a més d'un triple, que permetia en tan sols capgirar el marcador: 22-26, i amb dos punts de Bruno s'arribava al descans amb el resultat de 22-28.
Al tercer quart agafaren el relleu anotador Philipe i Erik per tal d'igualar els triples locals, minut 5:26-33, i deixar quasi sentenciat el partit: 32-42.
En l'últim quart els jugadors del Sedaví no es donaren per vençuts i gràcies a la seua pressió i efectivitat en atac, a més del joc irregular dels suecans que no eren capaços d'anotar, deixaven un inquietant 40-42 al minut 4. Un triple d'Erik i l'encert dels llançaments lliures d'Andreu tornaven la tranquil·litat als suecans: m.6: 42-47, m8: 44-49. Avantatge que es mantingué fins la fi del partit: 49-55.
Jugaren: Sergi (7), Bruno (6), Andreu (9), Vaidas (4), Gedas (14), Erik (11), Philipe (4), Toni, Guille i Bernat.