C.B. PICANYA 62 -CB. SUECA PINTULAC 55

El C.B. Sueca no pogué guanyar a la pista del 4t classificat, el C.B. Picanya, que fou més regular al llarg de tot el partit que els suecans.
El primer quart fou dominat des del principi pel C.B. Sueca, amb un encertat Gedas, que dominava tant el joc sota els taulers com una gran eficàcia en els seus llançaments. Minut 4: 4-7, m6: 7-10 i la fi dels primers 10 minuts: 12-15. Només els triples dels locals mantenien al Picanya en el partit, amb una bona defensa dels suecans.
Al segon quart s'igualà el partit, amb un Picanya que anava pujant la seua intensitat defensiva i encert en atac, m3: 18-17, m5: 22-21, m7: 27-25. Gràcies a l'encert en els llançaments exteriors d'Erik i Andreu s'aconseguia arribar al descans amb un mínim avantatge: 30-32.
Al tercer quart, inexplicablement, els suecans baixaren molt el seu nivell de joc i encert, la qual cosa fou aprofitada pels jugadors locals que sí foren capaços de trencar el partit: m4: 40-33. La reacció suecana solament evità que la diferència augmentara: 46-38.
A l'últim quart, el C.B. Sueca intentà corregir les errades en el seu joc i aprofitar el domini dels seus pívots per tal d'aconseguir cistelles més fàcils, a més de provocar més personals. Al minut 4: 50-46. L'encert en els llançaments lliures fou determinant per a retallar les diferències, sobretot gràcies a Philipe, Gedas i Guille, que permetia posar-se només a 3 punts a falta de 4 minuts: 54-51, m9: 56-53. La reacció no fou suficient i el Picanya estigué més encertat en l'últim minut per a sentenciar el partit: 62-55.
Jugaren: Sergi, Guille, Andreu, Philipe, Gedas, Erik, Vaidas, Bruno, Toni i Miquel.