C.B. SUECA PINTULAC 55 - C.B MONTCADA 61

El C.B. Sueca Pintulac demostrà davant el Montcada que no es troba en un bon moment de joc i deixà escapar una victòria, sobretot per les errades en els llançaments de personals, amb un pobre percentatge.
El primer quart fou exemple de la dinàmica del partit, amb un equip veterà com el Montcada, controlant el ritme de partit i provocant personals que no eren aprofitades, llançaments, pels suecans i només els triples de Vaidas feien que els visitants no aconseguiren una major diferència al marcador: m3: 3-6, m 6: 5-10, m9: 12-12, i a la fi: 12-16.
Al segon quart es milloraren els percentatges i la defensa dels suecans que igualaren al partit, gràcies als punts sota la cistella visitant de Philipe, ja que als primers minuts de joc, el Montcada, amb 3 triples se n'havia anat al marcador: m.4: 16-22, m8: 22-28. Al descans: 27-28, amb cistelles de Gedas i Guille.
Al tercer quart els dos equips baixaren la seua efectivitat anotadora, amb moltes errades sota cistella i en els llançaments exteriors. Al minut 4, amb cistelles de Philipe i Sergi, el C.B. Sueca es posava per davant al marcador: 34-32, i amb un triple de Sergi, al minut 6, s'aconseguia una diferència de 3 punts: 37-34. Inexplicablement els suecans començaren a fallar cistelles fàcils i deixaren escapar fàcilment l'avantatge: 39-41.
En l'últim quart passà de tot, i que no ens agradaria vore en un partit de bàsquet. Els primers minuts foren de domini suecà que aconseguia altra vegada un avantatge al marcador: m.4: 45-41. L'entrenador de l'equip visitant i alguns jugadors protestaren algunes decisions arbitrals, i aquestos hagueren d'assenyalar dues tècniques que suposaren l'expulsió de l'entrenador del Montcada. Els suecans no saberen aprofitar els llançaments, com ja comentaven (15 llançaments lliures fallats en tot el partit) i els visitants sí que ho feren: m.8 50-52, m.9: 50-56. Un triple de Guille i una cistella de Sergi deixaven el marcador en un esperançador 55-56, però els jugadors visitants no fallaren els seus llançaments lliures i sentenciaren el partit: 55-61.
Jugaren: Sergi (6), Guille (12), Eric (4), Vaidas (11), Philipe (12), Gedas (8), Andreu, Bruno (2), Toni, Josep i Voro.