C.B.SUECA PINTULAC 50 - C.B. BENIFAIÓ 63

El C,B. Sueca Pintulac no començà ve l'any i no acaba d'eixir de la crisi de joc dels darrers partits. Davant tenia un equip que porta una altra dinàmica totalment contrària a la dels suecans. El partit començà amb errades per part dels dos equips, molt desencertats en els llançaments i amb poca efectivitat, m5: 2-6. Els pivots suecans no podien dominar els taulers i els pocs contraatacs que es podien materialitzar acaben amb taps o errades locals: m7 4-12. Després d'un temps mort de l'entrenador suecà i les rotacions en la banqueta, amb Philipe i Toni, s'aconseguia l'empat a 12 a falta d'un minut. Incomprensiblement, dues pèrdues en atac en tan sols 20 segons deixaren el marcador en 12-16. El segon quart fou molt semblant, amb una forta pressió sobre els bases suecans que no trobaven la fluïdesa necessària per a atacat la zona pres dels visitants, i així l'avantatge del Benifaió anava augmentant sense que les jugadors suecans aconseguiren trobar el ritme de joc per a igualar el partit. Al descans: 21-32. A l'inici del tercer quart es millorà la faceta anotadora i la intensitat defensiva, amb Josep i Gedas més encertats, m4: 31-39, però els jugadors visitants no estaven disposats a perdre el control del partit i forçaven personals gràcies al seu domini sota els taulers, m6: 33-43, m7: 37-45 i a la fi del tercer quart: 41-48 (amb un parcial favorable de 20-16). A l'últim quart s'evidencià el que fou el partit, amb un joc irregular dels suecans i un joc més constants per part dels visitants: m4: 44-53, m6: 46-55. Les errades en els llançaments lliures i els intents de forçar personals per allargar el partit deixaren el resultat definitiu en 50-63. Jugaren: Sergi, Erik, Josep, Vaidas, Gedas, Philipe, Andreu, Guille, Toni, Voro i Jose.