C.N.B. XÀTIVA 77 - C.B. SUECA PINTULAC 63

El C.B. Sueca Pintulac acabà la primera volta de la lliga autonòmica amb una derrota en la pista del líder, el C.N.B Xàtiva, i ara mateix és cinqué a la classificació.
L'equip suecà, a pesar de no guanyar, demostrà una millora en el seu joc i recuperà sensacions de cara a l'inici de la segona volta. A causa de les baixes s'hi incorporà a l'equip el jove jugador del júnior autonòmic, Mihail, que està fent una gran temporada i té la confiança de l'entrenador suecà, Raül.
Al primer quart ja es veié el canvi en la dinàmica del C.B.Sueca, amb un millor to físic, més concentració tant en atac com en defensa, i sobretot encert en els llançaments. M.4: 7-6, m 7: 13-10, i els 4 minuts finals amb un encert del 100% en els llançaments lliures, s'aconseguia un parcial de 6-10, per arribar a la fi dels 10 primers minuts amb 19-20, amb anotacions repartides entre els pivots, Philipei Vaidas, i els bases i escortes, Voro, Sergi, Bruno i Guille.
El segon quart canviaren les coses sobretot per l'encert en els llançaments triples dels locals, que poc a poc anaven dominant el marcador: m.4: 30-24, m7: 36-28, m8: 36-32, amb 4 punts de Mihail. Dos triples consecutius del Xàtiva trencaven la reacció suecana i els darrers 3 minuts els jugadors locals demostraren el seu potencial ofensiu que els permet ocupar la 1a posició. Al descans: 45-39.
Al tercer quart l'equip suecà intentà controlar el ritme de joc i millorar en defensa, una de les seues virtuts en la primera fase de la lliga. La igualtat és mantenia en els primers minuts: 48-45 (m4), i 55-50 (m7), amb Toni i Vaidas encertats en els llançaments. Els últims 3 minuts foren els millors del Xàtiva, que imposà la seua defensa pressionant que els permetia recuperar balons i provocar faltes personals dels suecans. I amb un parcial de 7-1 finalitzava el tercer quart: 62-51.
En l'últim quart els de Xàtiva eixiren disposats a sentenciar el partit en els primers minuts, amb el seu encert en els llançaments triples: 68-53 (m.4). Els suecans intentaren retallar les diferències amb una defensa més pressionant, però no amb l'encert de la primera part en els llançaments lliures, i així els locals es limitaren a controlar el marcador: m.6: 71-55, m8: 73-62, i a la fi del partit: 77-63.
Jugaren: Sergi 4, Guille 13, Bruno 8, Josep 7, Philipe 8, Vaidas 9, Toni 8, Voro 4 i Mihail 4.