C.B.EL PILAR 73 - CB. SUECA PINTULAC 66

Un mal inici al primer quart i un gran encert dels locals impedí la victòria dels suecans que fins els últims minuts intentaren capgirar el marcador.
El gran encert del Pilar en els llançaments triples (4 en el primer quart) i una gran efectivitat en tots els seus llançaments permeté que els de València aconseguiren molt prompte avantatges significatius davant el desconcert suecà, sobretot en defensa: m4:10-6, m.7: 22-10 i al fi: 28-18, on només el base suecà Guille mantenia el nivell en atac.
El segon quart es caracteritzà per la superioritat de les defenses que intentaren frenar el ritme anotador i equilibrar el partit, a més del pobre percentatge (tot el contrari que el primer quart) dels dos equips: 11-8 el parcial, on destacà Vaidas, i al descans el marcador era prou desfavorable per a l'equip suecà: 39-27.
La reacció del C.B. Sueca vingué dels dos jugadors més destacats, Guille i Vaidas, amb triples i contraatacs, a més de Josep, que poc a poc anaven retallant les diferències: m4: 43.33, m6: 45-39, m8: 47-44. Però altra vegada els locals encetaren en els seus llançaments triples i deixaven el marcador en un 55-47 a la fi del tercer quart.
En l'últim quart els jugadors més veterans de l'equip, Gedas, Vaidas i Josep demostraren la seua qualitat per a tornar a igualar el partit, després d'un inici erràtic dels dos equips en atac: m5: 57-52, m8: 60-58. En els dos últims minuts es decidí el partit: m9: 66-63. I fou en l'últim minut, en la loteria dels llançaments lliures, on el el Pilar estigué més encertat: 73-66.
Jugaren: Guille (14), Andreu, Toni (1), Josep (16), Gedas (8), Vaidas (17), Sergi (3), Erik (4), Philipe (3), Miquel