C.B.SUECA PINTULAC 60 - C.B. ALGINET 58

El C.B. Sueca Pintulac es retrobà amb la victòria davant l'Alginet, que portava una línia ascendent en el seu joc i classificació. No fou un triomf fàcil per als suecans que hagueren de lluitar fins l'últim segon davant un equip que dominà la primera part del partit.
El primer quart fou molt igualat, sobretot en els primers cinc minuts, amb un destacat Erik (màxim anotador dels suecans) que amb els seus llançaments de 3 aconseguia un mínim avantatge per al C.B.Sueca: m5: 7-5. Però l'Alginet reaccionà amb una major pressió i efectivitat en els seus llançaments, tot i aprofitant la relaxació local, la qual cosa els permeté capgirar el marcador amb un parcial de 4-13, al minut 9: 11-18. L'intercanvi de triples deixà l'electrònic amb un 14-21.
Al segon quart els dos equips intentaren dominar el joc sota els taulers, a més de defensar millor els llançaments exteriors. Això provocà moltes personals i llançaments lliures, però el poc encert de l'equip suecà no permeté que la diferència fóra reduïda. El percentatge ho diu tot: 5 llançaments encertats de 16 intentats. Marcador: m2: 16-21, m5: 18-26, i al descans: 23-32.
El tercer quart fou el més igualat, ja que quan els suecans s'apropaven al marcador, els d'Alginet sempre aconseguien trencar la pressió i la zona local per mantenir les diferències. El capità Gedas i Erik mantenien el ritme anotador, m4: 30-35, m7: 31-42, m8: 35-42, i a la fi: 35-44.
Al darrer quart, l'entrada del júnior Jose Boix fou un revulsiu que necessitava l'equip, a més d'una major tensió defensiva, i amb 8 punts consecutius s'arribava a un 43-49 (m.4), i al minut 6:46-54, ja que els visitants intercanviaven cistelles. Un altre triple de Jose i una cistella de 2 del base Guille deixaven el marcador amb un 51-54, minut 8. Abans d'arribar a l'últim minut, amb un triple d'Erik, el marcador era de 54-58. I fou en 60 segons on es veié el millor C.B. Sueca, el de l'inici de la temporada, amb una forta defensa, sense permetre cistelles fàcils al rival, ràpids contraatacs i provocant personals. Esta vegada no es fallà en els llançaments lliures i el capità Gedas decidí el partit, amb un parcial de 6-0 (2 punts de Guille).
Jugaren: Guille (6) Erik (15), Gedas (11), Vaidas (8), Toni (1), Philipe (1), Josep (3), Jose (13), Voro (2), Miquel i Mihail.