JÚNIOR AUTONÒMIC IT8 ENGINEERING SUECA 84 - C.B. PICKEN CLARET 88

IT8 ENGINEERING SUECA JÚNIOR AUTONÒMIC IT8 ENGINEERING SUECA 84 - C.B. PICKEN CLARET 88

Dissabte passat, amb un pavelló de les Oliveretes de gom a gom, es va viure un dels millors partits de la categoria. Amb dos equips que lluitaren per la victòria al llarg dels 40 minuts de joc i que es decidí en els últims segons de l'encontre.

El primer quart començà amb una zona-pres dels de València que els permetia recuperar molts balons i encistellar amb facilitat. Així al minut 4 el marcador era de 2-13 per als de Claret. Després d'un temps mort, els jugadors entrenats per Javi Ortells reaccionaren amb una defensa més pressionant i amb l'encert que no havien tingut als primes minuts: m.6: 11-15, m8: 17-19, i al fi del primer quart: 23-27. Al segon quart el partit s'equilibrà amb una gran defensa dels de Sueca que ja no permetia cistelles fàcils dels de València. Les errades en els llançaments lliures foren decisives perquè els IT8 Engineering no aconseguira més avantatge al marcador: m.4: 27-29, m7. 36-34, i s'arribava al descans amb 45-43. L'arbitratge canvià en la segona part i s'assenyalaren més contactes que anaven castigant la banqueta suecana, amb molts jugadors amb 3 i 4 personals a falta de 20 minuts. Els triples de Vicent i Gumbau, i l'encert de Mihai i Carles permetien mantenir un mínim avantatge: m3: 53-51, m6: 59-57. En els dos últims minuts s'aconseguí augmentar l' avantatge per als suecans amb aportacions de tots els jugadors com Quique, Guillem i Sergi: 68-62. L'inici del darrer quart, amb triple de Gumbau, permetia somniar amb una victòria davant d'un dels equips que la setmana passada havia guanyat amb claredat un dels equips capdavanters de la categoria, l'Alfàs del Pi, amb un 71-62, però dos triples dels visitants i una cistella en contraatac deixaven el marcador en 71-70. Animats pel públic i amb un darrer esforç, els suecans tornaven el parcial: 77-70. Els del Claret, en un increïble minut, i amb 3 triples consecutius, tornava a igualar el partit (80-79). L'eliminació per faltes personals de 4 jugadors suecans i una tècnica per protestar deixaven el marcador en 82-83 al minut 9. A l'últim minut, i amb un igualat 84-85 el partit es decidí en els llançaments lliures: 84-88 final. Jugaren: Carles, Guillem, Mihai, Vicent, Adrià, Víctor, Palomares, Quique, Gumbau, Chaleb i Sergi.