Resultats Jornada 23/10/2016

Sènior autonòmic:
V-74 VILLENA 81 - 65 CLUB BÀSQUET SUECA PINTULAC.
El Club Bàsquet Sueca no pogué aconseguir la primera victòria de la temporada en terres alacantines davant un equip que es mostrà més efectiu en l'anotació i sobretot pel ritme de joc. Com sempre, les faltes personals i la falta de banqueta foren un altre dels factors que influïren en el resultat final, ja que a falta de 5 minuts el partit estava igualat.

Júnior autonòmic:
CB L´HORTA GODELLA A 70 - 59 IT8 ENGINEERING SUECA

Partit molt igualat que es decantà a favor dels de Godella per la falta de rebot. Sobretot en atac i amb moltes jugades de 2+1. Jugadors com Vicent i Carles prompte es posaren en 3 faltes personals. Tots aquestos factors ferern que al tercer quar, i després d'anar tot el partit igualats en el marcador, el Godella aconseguira un parcial de 20-9 que ja fou difícil rebaixar. Amb 3 jugadors expulsats per personal, Mihai, Amir i Guillem, més de la lesió greu de Gumbau, al segon quart, deixaren a l'equip suecà sense resposta per tal de guanyar el partiit.
Parcials: 17-20, 13-11 (descans 30-31), 20-9 i 20-19.