Resultats Jornada 29 - 30 Octubre

Sènior autonòmic:
CLUB BÀSQUET SUECA PINTULAC 73 - 69 C.B. JORGE JUAN ALACANT.

Primera victòria dels de Sergi Tomàs després de dues derrotes en terres alacantines. Aquesta temporada els suecans estan en un grup complicat, amb molts desplaçaments al sud d'Alacant que suposen una nova dificultat per tal de millorar els resultats de la temporada passada.
Partit irregular, amb molta igualtat que es decidí en l'últim minut del partit. Es demostrà que l'equip ha d'anar millorant, sobretot en el ritme de joc s'aconsegueixen avantatges, però no es deixa remuntar amb facilitat- i en atac no fallar cistelles fàcils.
El primer quart fou dominat per C.B.Sueca fins el minut 6: 16-7, però la pressió del Jorge Juan i les errades que comentàvem dels suecans, deixaren el marcador en un igualat 21-22.
El segon quart fou molt semblant, amb uns inspirat Philipe i Gedas, que permetien aconseguir un avantatge clar al minut 6: 33-26. Als últims 4 minuts els dos equips no estigueren molt encertats en atac i s'arribà al descans amb el marcador de 33-30.
Al tercer quart es mantingué la igualtat, amb parcials: minut: 4: 34-35, m8: 42-42, m.10: 47-46.
L'últim quart fou molt emocionant, amb gran encert i intensitat en els dos equips, m.3: 57-52, m.6: 61-60. Les errades en els llançaments lliures del suecans permetien que els visitants igualaren el marcador: m.8: 67-67. Ja en l´últim minut, amb 69-69, amb un parcial de 4-0 (4 llançaments lliures, ara sí), s'aconseguia la primera victòria, molt treballada.
Jugaren: Jose, Mariano, Erik, Philipe, Gedas, Toni, Andreu, Guille, Bruno, Voro i Nadal.

Júnior autonòmic.

C.B.SUECA IT8 ENGINEERING 76 -C. B. TAU CASTELLÓ 88.
Els jugadors entrenats per Javi Ortells demostraren que estan preparats per a competir contra els equips capdavanters de la categoria, i així ho demostraren davant el Tau Castelló, sobretot en la primera part, amb un parcial increïble de 50-47, amb un gran joc ofensiu i un ritme de joc, dels dos equips, que feia temps que no es veia. A la segona part, els de Castelló eixiren amb altra mentalitat, amb una forta defensa sobre els jugadors més encertats del C.B.Sueca IT8 Engineering. Les lesions i la falta de banqueta, a més de les errades de cistelles fàcils deixaren un marcador de 58-71 al tercer quart. En el 4rt quart els suecans, animats per  un públic que omplia el pavelló de gom a gom, reaccionaren i foren capaços de guanyar-lo: 18-17.