Resultats Jornada 5 i 6 de Novembre

Sènior autonòmic
C.B DÉNIA  68  - C.B SUECA PINTULAC 65
El C.B.Sueca Pintulac no pogue guanyar a la pista del Bàsquet Dénia en un partit molt igualat, amb domini altern, i que es decidí a l'últim minut del partit.
Com als darrers encontres, els suecans no són capaços de controlar-los, sobretot per la seua irregularitat i per errades en moments clau. Amb un primer quart molt efectiu, els de Sergi Tomàs es posaren per davant al marcador amb un inspirat Jose Boix, que amb els seus triples contrarestava el joc ofensiu dels locals: 17-22.
Al segon quart, incomprensiblement, els suecans baixaren la seua efectivitat i deixaven que els de Dénica capgiraren el marcador, amb un parcial de 13-4, al minut 7 (30-26). El resultat al descans, després de la reacció dels suecans, fou de 36-32.
Al tercer quart, els dos equips no trobaren en cap moment un equilibri en el seu joc, i amb alternatives al marcador s'arribava, després d'un parcial de 15-13, amb un 51-45.
Al darrer quart aparegué el base Guille, que tingué una destacada actuació en la faceta anotadora, i el partit entrà en una fase d'igualtat: m.4: 57-56. Errades en els llançaments lliures i un triple local, semblava que deixava l'encontre decidit, m6: 65-59. Però al minut 9, després d'uns bona defensa i l'anotació de Jose i Philipe, deixaven el marcador en 65-64. Els locals tingueren més encert en l'últim minut i guanyaren per un ajustat 68-65.

Jugaren: Jose, Mariano, Erik, Philipe, Gedas, Toni, Andreu, Guille, Bruno, Voro i Nadal.