Resultats Jornada 12 - 13 de Novembre

C.B. SUECA PINTULAC  74 - C.B. MONTEMAR 65. 1a Autonòmica

El CB. Sueca Pintulac aconseguí una gran victòria davant el líder de la categoria, El C.B. Montemar d'Alacant, que fins la darrera jornada es mantenia invicte.

Els suecans, dirigits per Sergi Tomàs, eixiren molt concentrats des del primer minut, amb un gran ambient al pavelló cobert, i que mantingueren gran part de l'encontre. Dos triples del capità Gedas només començar el partit deixaven el marcador amb un clar 10-2, al minut 2. A la fi del primer quart: 20-11, amb una gran defensa de l'equip suecà. El segon quart fou dominat pels visitants, un equip molt experimentat, que poc a poc anava retallant les diferències: m.5: 25-25, i al descans: 35-31.

Al tercer quart aparegué la "màgia" del jove jugador suecà Jose Boix que, amb 4 triples decisius i un total de 16 punts, era capaç de trencar la zona visitant i quasi sentenciar el partit (amb un parcial de 20-10): 55- 41. A l'últim quart, el Montemar intentà, amb una zona-pres, provocar les errades dels suecans i aconseguiren cistelles fàcils amb un parcial de 19-24, que deixava el marcador en el definitiu: 74-65.

Jugaren: Guille (9), Mariano (5) ,Gedas (12), Jose (24), Philipe (12), Nadal (2), Andreu (2), Voro (3), Bruno (5) i Toni.