Resultats Jornada 19 i 20 de Novembre

Sènior autonòmic

C.B. MURO  60   - C.B. SUECA PINTULAC  83

El C.B. Sueca Pintulac aconseguí la segona victòria consecutiva, a la pista del C.B. Muro, i demostrà les bones sensacions de la jornada anterior davant el líder.
Els primers minuts del partit es caracteritzaren per la igualtat, amb molt d'encert en els llançaments triples dels locals i el joc poderós dels pivots suecans. M.5-9-10, M7 -15-15. En els darrers minuts del primer quart, els de Muro s'aprofitaren de les errades en el llançaments lliures dels de Sueca, i d'un gran encert per tal d'aconseguir un avantatge de 6 punts: 24-18.
A l'inici del segon quart es tornava a equilibrar el partit amb un encertat Bruno en els llançaments triples i el domini en atac i en defensa de Gedas: m.4: 27-23, m5. 27-29, m7: 30-30. Els jugadors de Sergi Tomàs poc a poc intensificaren el ritme de joc, amb una forta defensa que els permeté arribar al descans amb un mínim avantatge, 36-39, amb una bona direcció del base Mariano i la veterania del capità Voro.
El tercer quart començà amb un triple de Nadal (36-42) que no tingué continuïtat per la reacció local que aconseguia retallar les diferències amb llançaments de 3 i amb el domini del rebot ofensiu: m4: 40-47,  m6: 47-47. A partir d'aquest moment el partit canvià totalment, amb l'entrada dels dos pivots suecans, Philipe i Gedas, a més de l'encert del jove Jose, que aconseguien en 4 minuts un parcial de 0-15: 47-62.
En el darrer quart, el C.B.Sueca Pintulac, amb el ritme imposat pel base Guille i els triples de Jose, trencava el partit al minut 2: 49-68. Avantatge que augmentà amb aportacions del tots els jugadors suecans per tal d'aconseguir el resultat final de 60-83.
Jugaren: Mariano, Guille, Philipe, Jose, Gedas, Andreu, Bruno, Erik, Voro i Nadal.