Senior Autonòmic
Benjamins Clinica Laliga

SÈNIOR AUTONÒMIC

C.B SUECA PINTULAC  65   - C.B. TEIXERETA IBI 60

El C.B. Sueca Pintulac pagà l'excés de confiança davant un dels últims classificats de la lliga, i hagué de patir per tal d'aconseguir la tercera victòria consecutiva.
Els suecans dominaren el partit fins l'últim quart, gràcies al seu encert anotador, el control del ritme de joc i a la seua superioritat sota els taulers.
A l'inici del partit ja es veia clarament aquest domini, amb 10-4 al minut 6 i 17-10 a la fi del primer quart. Al segon quart els dos equips estigueren més encertats i milloraren els seus percentatges en el llançaments, però els de Sergi Tomàs continuaven augmentant les diferències, amb una bona actuació del base Guille i la resta de jugadors locals, com Nadal, Andreu i Bruno, que deixaven el marcador amb un clar 37-26 al descans.
Al tercer quart baixà la intensitat i l'encert en els dos equips, i gràcies a la bona direcció dels bases Mariano i Guille, l'anotació d'Erik i Voro, i el joc interior dels pivots Gedas, Philipe i Toni, es mantenia l'avantatge: 51-39.
Incomprensiblement al darrer quart els suecans es mostraren erràtics en el seu joc,  a més de la relaxació, que portà a la reacció dels visitants que s'aprofitaren d'aquest moment per retallar les diferències, poc a poc, i arribar a igualar el partit a falta de 20 segons: 55-55. L'última possessió també fou desaprofitada per l'equip suecà i s'arribà a la pròrroga.
En els 5 minuts de joc afegit la igualtat es mantingué fins l'últim minut. M.2: 57-59, m4: 60-60. Amb cistelles de Jose i Gedas s'aconseguia un parcial de 5-0 que permetia trencar definitivament el partit i aconseguir la tercera victòria consecutiva.
Jugaren: Guille, Jose, Mariano, Gedas, Bruno, Philipe, Andreu, Nadal, Erik, Toni i Voro.