Benjamí "Nuvolet"
Júnior Autonòmic

Sènior autonòmic

C.B. SUECA PINTULAC  85  - C.B. HOTELS LA VILA  79

El C.B. Sueca Pintulac aconseguí mantenir la imbatibiltat a casa i la quarta victòria consecutiva que li permet situar-se en la part alta de la classificació.
Fou un partit difícil, amb les baixes de Gedas i Guille, davant un equip, Hotels la Vila,  que dominà la primera part gràcies al seu joc interior i el ritme de l'encontre.
El primer quart fou molt igualat fins el minut 4: 8-8, m.5, 11-8, amb triple de Nadal, però poc a poc els jugadors visitants aprofitaren les errades dels suecans i capgiraren el marcador: 16-21.
A l'inici del segon quart es mantingué el domini visitant, que ampliava la seua diferència al minut 4, aconseguint el màxim avantatge del partit: 19-29. La reacció dels de Sergi Tomàs vingué del joc exterior, amb uns encertat Jose (13 punts), que permetia igualar el partit al minut 9: 37-37. A l'últim minut els d'Alacant aconseguien un parcial de 0-4 que deixava el marcador, al descans, amb un 37-41.
El tercer quart començà amb el joc irregular dels suecans del qual s'aprofitava l'equip visitant que mantenia el seu avantatge: m.4: 39-45. Els següents 3 minuts foren decisius ja que  amb 3 triples de Jose i un de Nadal, el C.B. Sueca Pintulac semblava que aconseguia trencar el partit i passar a controlar el ritme de joc: 55-49 (m.7) i 59-55 (m.10).
Però l'equip de la Vila Joiosa no donava el partit per perdut i tornava a capgirar el marcador al minut 3: 59-63. Un parcial de 8-2 (m.5: 67-65), amb cistelles d'Erik, Toni i un nou triple de Jose, permetia que el C.B. Sueca Pintulac aconseguira recuperar el domini de l'encontre i mantenir-lo fins la fi del partit: m.8: 76-70, m.9: 80-72, amb un gran encert en els llançaments triples (11 en tot el partit), que deixaven el marcador amb un 85-79 favorable als suecans.
Jugaren: Mariano (4), Jose (36), Nadal (19), Philipe (7), Toni (7), Andreu (3), Erik (5), Bruno (2) i Voro (2)