Infantils Zonal
Selecció Autonòmica Valenciana. Cadets

SÈNIOR AUTONÒMIC
C.B ALTEA 80 - C.B. SUECA PINTULAC 58

El C.B. Sueca Pintulac no pogué aconseguir una nova victòria, després de 4 partits seguit sense perdre, i caigué derrotat a la pista del C.B. Altea.
En el primer quart es notaren les nombroses baixes dels suecans que  no pogueren parar el ritme de joc i encerts dels alacantins, després de cinc minuts igualats: 7-7 i amb un parcial 13-2, l'Altea es distanciava al marcador: 20-9.
Al segon quart, un encertat Nadal i l'entrada dels germans Boix permetien retallar les diferències: m5-24-20. Però els triples locals i el seu domini del rebot, amb un joc molt físic, tornaven a deixar un avantatge clar al marcador: m8: 35-25, i al descans: 43-31.
Al tercer quart es quan es veieren els millors minuts dels de Sergi Tomàs, amb un bon equilibri entre el joc interior, amb bones cistelles de Philipe, i el joc exterior, amb els triples i anotació de Jose i Nadal: m-5; 49-40, ,m8: 53-46, i m.10: 57-49.
L'últim quart fou dominat des del primer minut pel C.B. Altea, amb un imparable Poltorasky (un dels quatre jugadors d'origen rus dels alacantins), que amb 12 punts trencava el partit: m5: 66-52, avantatge que augmentà fins el resultat final de 80-58.
Jugaren: Nadal, Erik, Philipe, Jose, Gedas, Bruno, Voro i Toni.