Infantil
Cadet

SÈNIOR AUTONÒMIC

C.B. ÉNGUERA 90 -C.B. SUECA PINTULAC 53

El C.B.Sueca Pintulac no començà bé l'any i no pogué guanyar a la pista del tercer classificat que s'aprofità de les baixes de l'equip suecà, factor determinant de la diferència al marcador, ja que els de Sergi Tomàs no disposaven de recanvis en la banqueta en una jornada marcada per la coincidència d'horaris de tots els equips sèniors i júniors de l'entitat suecana.

Al primer quart l'equip suecà controlà el ritme de joc i gràcies al seu joc interior, Philipe i Gedas, aconseguia mínims avantatges: m.3: 7-8, M.5: 9-11. Els locals intensificaren la seua pressió i aconseguien capgirar el marcador amb un parcial d'11-2 al minut 8 (20-13). Els triples de Voro i Philipe permetien tornar a igualar l'encontre i arribar a la fi dels primers 10 minuts amb el marcador de 24-22.

Al segon quart, l'Énguera aconseguí distanciar-se al marcador amb una zona-pres: m.5: 33-25 i arribar al descans amb un clar 51-35.

En la segona part, amb l'encert dels locals i la falta de resposta dels suecans que acumulaven personals i minuts, el partit es trencà al tercer quart: 72-43. En l'últim quart, l'equip local augmentà la diferència fins arribar al definitiu 90-53.

Jugaren: Erik, Jose, Voro, Gedas i Philipe.