Benjamí "ClÍnica Laliga"
Benjamí "Nuvolet"

Sénior 1a Autonòmica

C.B. SUECA PINTULAC  57 - ACTUÀLIA BÀSQUET ALACANT 68

El C.B. Sueca Pintulac no pogué acabar la primera volta de la lliga autonòmica amb victòria davant el segon classificat, Actuàlia Bàsquet d'Alacant.

Els de Sergi Tomàs havien recuperat efectius per aquest partit i començaren amb un bon nivell de joc en la primera part de l'encontre. Amb un bon equilibri entre el joc exterior i el joc interior, davant un equip superior físicament i que demostrà la seua posició en la classificació. El marcador al primer quart era molt igualat i les diferències entre els dos equips eren mínimes: m.5: 15-14, m.10: 20-21. Al descans s'arribava amb un ajustat 31-32, amb moltes errades en les dues cistelles i pèrdues de balons que deixaven un parcial d'11-11.

Als primers minuts del tercer quart la igualtat es mantenia, amb ràpids contraatacs dels suecans i un domini sota el tauler dels visitants; m5: 37-37, m7: 40-41. Els d'Alacant intensificaren el seu ritme defensiu, tot i provcant nombroses pèrdues de baló de l'equip suecà que era incapaç d'anotar cistelles fàcils: 42-52, amb un parcial de 2-11 que feia que els d'Alacant quasi sentenciaren el partit.

L'últim quart no començà bé per al C.B. Sueca Pintulac que perdia l'únic base pur, Guille, per personals, i es feia difícil retallar les diferències (47-58, m.5). Gràcies als triples de Jose, l'equip suecà començà a millorar l'anotació, però fou insuficient: m.8: 55-64, m.9: 57-64 i a la fi: 57-68.

Jugaren: Guille, Jose, Nadal, Philipe, Gedas, Voro, Bruno, Erik i Toni.