Resultats Jornada 21 i 22 de Gener

SÈNIOR B
JÚNIOR A
FEMENÍ
SÈNIOR AUTONÒMIC
 
C.B SUECA PINTULAC 46 - C.B. ILICITANO 71
 
El C,B. Sueca Pintulac comença la segona volta de la lliga amb una nova derrota davant l'equip d'Elx que dominà el partit des del primer minut. La infermeria suecana no dóna abast i en aquest encontre només pogué comptar amb 5 jugadors del primer equip, amb el reforç dels jugadors Miquel, Carlos i Àlex. La setmana que ve l'equip entrenat per Sergi Tomàs descansa i suposarà una treva tot i esperant la recuperació de l'equip suecà.
Al primer quart l'equip visitant imprimí un ritme de joc molt elevat, amb domini dels rebots en els dos taulers i amb una gran eficàcia anotadora. La resposta suecana tardà en aparéixer i així el resultat era prou contundent:  12-23.
Al segon quart, després d'un parcial de 0-7 (m.3) per als alacantins, els joves jugadors suecans, Jose, Miquel i Carlos deixaren mostra de la seua qualitat i contestaren amb un parcial de 10-0: 23-30 (m.7). Fou un miratge perquè l'equip d'Elx tornà a pujar el seu nivell defensiu i aconseguí arribar al descans amb un clar 25-40.
A l'inici del tercer quart el partit quedà sentenciat : m.3: 27-46, amb bons minuts de Jose, amb els seus triples i de Carlos Benavent: m.7: 35-53, i a la fi: 39-57.
L'últim quart certificà la diferència entre els dos equips i la falta de resposta dels suecans sota els taulers. Resultat final: 46-71.
Jugaren: Erik, Jose, Voro, Philipe, Toni, Carlos, Miquel i Àlex.
 
ALTRES RESULTATS
 
SÈNIOR ZONAL
C.B SUECA 88 - C.B BELLERGUARD 49
SÈNIOR FEMENÍ
C.B SUECA ETIART 50 -C.B PRÀCTIQUES VALÈNCIA 36
JÚNIOR AUTONÒMIC
C.B IT8 ENGINEERING 64 - C.B. GANDIA 75
JÚNIOR PREFERENT
C.B. PEGO 49 - CB. SUECA FUSTES BONET 53
CADET PREFERENT:
C.B SUECA QUALYDENT 63 - C.B GENOVÉS 44.
INFANTIL PREFERENT
C.B. MANISES 46 - C.B SUECA 28
INFANTIL ZONAL:
C.B ALBERIC 27 - C.B SUECA 66
ALEVÍ PREFERENT:
C.B SUECA 44 - C.B DÉNIA 62
 
La resta d'equips descansaren.
 
DIUMENGE, 29 DE GENER, AL PAVELLÓ DE LES OLIVERETES COMENCEN LES JORNADES DE TECNIFICACIÓ , CATEGORIA BENJAMÍ, ORGANITZADES PER LA FEDERACIÓ VALENCIANA DE BÀSQUET, L'AJUNTAMENT DE SUECA I EL CLUB BÀSQUET SUECA.