Sènior Femení
Júnior Autonòmic
SÈNIOR AUTONÒMIC
C.B SUECA PINTULAC 60  - C.B VILLENA 61

Partit amb final polèmic el que disputaren el C.B. Sueca Pintulac i el C.B. Villena al pavelló cobert de Sueca. Amb empat a 60 i en l´última dècima de segon, a criteri de la taula i la parella d'àrbitres, s'assenyalà una falta personal que decidí el resultat final. De res serviren les protestes de l'quip suecà que acabà perdent per un punt: 60-61.
L'equip de Villena eixí més concentrat i encertat als primers minuts de joc i aconseguí avançar-se al marcador: m.6: 4-10. La reacció dels de Sergi Tomàs es produí gràcies a l'entrada dels recuperats Mariano i Bruno que capgiraren el marcador amb un parcial de 9-0: 13-10 (primer quart).
Al segon quart es repetí la mateixa dinàmica que als primers deu minuts, errades incomprensibles en atac de l'equip suecà que permetien als visitants fàcils contraatacs i dominar el joc; m.6: 19-23. Els triples de Gedas i Jose li tornaven el control del partit al C.B.Sueca Pintulac al descans: 31-26, amb un altre parcial de 12-3.
El tercer quart fou dominat clarament pels de Villena que semblava que trencaven el partit, amb una zona que no podien atacar amb facilitat els suecans, que ja no estaven tan encertats en els llançaments de 3: 43-51.
L'avantatge augmentà als 3 primers minuts de l'últim quart: 43-57, i fou en aquest moment que vingué la reacció i els millors minuts de l'equip suecà. Amb una gran defensa i millor selecció en els llançaments de 2 i de 3 es retallaren les diferències, amb un parcial d'11-0 en 5  minuts: 54-57.
Els últims tres minuts foren molt emocionants, fins arribar a l'empat a 60 i a la jugada polèmica que decidí el partit.
Jugaren: Guille, Jose, Philipe, Gedas, Nadal, Erik, Bruno, Mariano i Andreu.

JÚNIOR AUTONÒMIC
C.B SUECA IT8 ENGINEERING  84  - C.B GODELLA  82
Partit disputat al pavelló de les Oliveretes entre dos equips, el C.B. SUECA IT8 ENGINEERING i l el C.B. GODELLA,  que es jugaven molt, ja que en aquesta categoria s'han format dos grups de 7 equips, els que lluiten per disputar el campionat estatat i els que volen mantindre la categoria. Gràcies a la victòria dels suecans, aquestos ocupen la 8a posició i cada partit que es jugue com a local serà una final.
L'encontre fou dominat pels de Javi Ortells que van recuperant lesionats i que després d'un primer quart igualat 18-21, amb una gran defensa i ràpids contraatacs, es distanciaren al marcador amb el resultat de 44-37. L'avantatge es mantingué al tercer quart 59-44, amb un gran encert en els llançaments de 2 i de 3 i amb un Godella que era incapaç de parar el bon joc suecà. A falta de 5  minuts, i amb el resultat de 75-66, els visitants s'aprofitaren del canvi de criteri arbitral i el nerviosisme del suecans, per retallar les diferències, fins arribar a un 83-82 a falta de 6 segons, amb 2 triples consecutius dels de Godella, i  gràcies a un últim llançament lliure s'aconseguia una merescuda victòria: 84-82.
Jugaren: Vicent, Guillem, Amir, Mihai, Víctor, Quique, Carles Gumbau, Àlex, Sergi, Dani i Âlex.