Benjamins Clínica Laliga
Benjamins Nuvolet

SÈNIOR AUTONÒMIC

C..B NOVELDA  68  - C.B SUECA PINTULAC 50

El C.B. Sueca Pintulac tornà de terres alacantines amb una nova derrota i va perdent posicions en la classificacióm, molt a prop de la zona de descens. Els propers partits a casa, amb rivals directes, seran fonamentals per a mantenir la categoria.

Els de Sergi Tomàs tornaren a demostrar la seua irregularitat en el joc, amb baixes importants en la posició de pivot -Gedas- i en la direcció -Guille-.

Al primer quart ja es veié eixa superioritat per part de l'equip local que dominava el joc interior i recuperava molts balons davant la falta d'efectivitat dels suecans. El resultat ho diu tot: 15-9. A l'inici del segon quart es veren els millors minuts de l'equip suecà, amb una defensa més agressiva i més regularitat i encert en atac, on destacaven els joves Andreu, Mariano i Carles: 15-18 (m.3), amb un parcial de 0-9. L'equip de Novelda reaccionà i li tornà el parcial als suecans, que tornaven a baixar el seu rendiment, i així al minut 7 el resultat era de 28-20 (parcial de 13-2). Al descans s'arribava amb un resultat desfavorable de 34-25, amb un gran encert en els llançaments triples dels locals.

El tercer quart començà amb un millor encert i selecció dels llançaments de 2 i de 3 dels suecans, gràcies a Jose i Bruno, que retallaven les diferències al minut 3: 36-32. Igualtat que es mantenia gràcies a la bona defensa i les cistelles de Jose i Andreu (m.7: 41-39). Incomprensiblement els jugadors del C.B. Sueca tornaren a baixar el seu rendiment. amb pèrdues de baló contínues davant la pressió de l'equip local que quasi sentenciava l'encontre a la fi del tercer quart: 49-39 (amb un parcial de 8-0). A l'últim quart els de Novelda saberen mantenir l'avantatge davant la impotència i el nerviosisme dels suecans que eren incapaços de reaccionar i apropar-se al marcador: m4: 55-43, m.8 : 61-48,  i a la fi del partit: 68-50.

Jugaren: Mariano, Voro, Jose, Bruno, Philipe, Andreu, Nadal i Carles.