Resultats Jornada 18 i 19 Febrer 2017

Sèniors Autonòmic
Sènior Zonal
Sènior Femení
Benjamí nubolet
Benjamí nubolet
Benjamí Laliga
SÈNIOR AUTONÒMIC
 
C.B. SUECA PINTULAC  66 - C.B DÉNIA  75
 
El C.B. Sueca Pintulac perdé un partit decisiu en la seua lluita per la permanència en la lliga autonòmica. Davant un equip més experimentat i clar dominador del rebot, els jugadors entrenats per Sergi Tomàs tingueren opcions de guanyar fins els últims instants del partit.
Els primers  minuts de l'encontre reflectien el que està repetint-se als darrers partits, irregularitat en el joc dels suecans, i amb un rival que s'aprofita de les errades i falta de joc interior: m.5: 4-11. I com sempre, la reacció ve dels escortes del C.B. Sueca, Jose i Nadal, que tornen el parcial de 12-2, amb una defensa pressionant que li permet acabar el primer quart amb avantatge:17-13.
Al segon quart la diferència es manté fins el minut 7: 26-28, ja que el Dénia passa a una zona-press, que amb el canvi de criteri arbitral, li permet provocar moltes personals i anotar moltes cistelles des de la línia de llançaments lliures:33-38 al descans.
El tercer quart és el millor de l'equip suecà, sobretot en atac, amb un imparable Jose, amb triples decisius (15 punts en 7 minuts) i un recuperat Guille, que permeten recuperar la iniciativa en el joc i avançar-se al marcador: 50-47. Avantatge que no es mantingué per la falta d'encert en els darrers minuts: 55-56.
Inexplicablement, quan es preveia un últim quart igualat, els primers minuts dels suecans, amb rotacions en la banqueta, foren decisius, amb pèrdues de balons, falta d'encert: m.4: 55-64. Els alacantins saberen portat el ritme del partit i ser més agressius en aquests minuts. Foren els punts, altra vegada, de Jose i Nadal, els que donaven un poc d'esperança, m8: 64-68. m.9: 66-70. A l'últim minut s'intentà amb llançaments triples recuperar la diferència, però aquesta vegada no s'encertà i els visitants anotaren els llançaments lliures (5 de 6) que deixaren el marcador en 66-75.
Jugaren: Guille, Jose, Nadal, Bruno, Philipe, Mariano, Andreu, Erik, Josep, Voro, Carles i Mihai.
 
MÉS RESULTATS
 
SÈNIOR FEMENÍ
C.B SUECA ETIART 53 - C.B GANDIA 59

SÈNIOR ZONAL
C.B SUECA 67 - C.B ALGEMESÍ 41

JÚNIOR AUTONÒMIC
AJORNAT

JÚNIOR PREFERENT
C.B VILLENA 84 - C.B SUECA FUSTES BONET 58

CADET PREFERENT  AJORNAT

INFANTIL PREFERENT
C.B SUECA 83 - BÀSQUET MONTSERRAT 25

INFANTIL ZONAL
C.B SUECA 31 - C.B L'OLLERIA 63

ALEVÍ PREFERENT
C.B.GANDIA 55 - C.B. SUECA 52

ALEVÍ ZONAL
C.B SUECA 44 - C.B PICASSENT 46

C.B ALMUSSAFES 44 - C.B SUECA 72

BENJAMINS 
C.B. SUECA CLÍNICA LALIGA 51 - C.B ALZIRA 21
C.B. SUECA EL NUVOLET 57 -C.B. ALGINET 6