Cadet
Alevins Lliga Tavernes

SÈNIOR AUTONÒMIC

C.B. MONTEMAR  84 -  C.B. SUECA PINTULAC 66

El C.B. Sueca Pintulac no pogué guanyar a Alacant, davant el líder de la competició, el C.B. Montemar. En la primera volta de la lliga, els suecans foren els únics que foren capaços d'acabar amb la imbatibilitat dels alacantins.

El primer quart fou dominat pels de Sergi Tomàs, que només comptaven amb 6 jugadors, i amb moltes lesions que influïren en el resultat final. Després d'un 12-6 als cinc primers minuts, el C.B. Sueca Pintulac reaccionà amb un gran encert en els llançaments de 2 i de 3, i amb una defensa zonal que no sabia atacar l'equip local. Les cistelles de Nadal, Voro i Philipe deixaven un clar 12-18 a la fi des 10 primers minuts (parcial  de 0-12).

Al segon quart, els germans Boix, Voro i Jose (amb el seu encert en els llançaments triples) mantenien a l'equip suecà en el partit: m.4: 23-26, m9: 33.31. Però un parcial de 7-4 deixava le resultat al descans amb un marcador favorable al Montemar de 40-35.

L'inici del tercer quart fou decisiu, ja que els jugadors suecans notaren l'esforç de la primera part, i sense joc interior no pogueren amb la pressió i les rotacions de l'equip local: m.4:49-37, m7: 53-41. I al minut 10: 59-44.

L'últim quart, amb un gran encert en els llançaments triples dels locals (4), fou molt igualat, però ja sense possibilitat de retallar les diferències. I amb un parcial de 22-18 s'arribà a la fi del partit amb el marcador de 84-66.

Jugaren: Mariano, Nadal, Jose, Erik, Voro i Philipe,