Cadets
Benjamins Nubolet

SÈNIOR AUTONÒMIC

C.B SUECA PINTULAC  66  - C.B MURO  68

El C.B.Sueca Pintulac deixà escapar la victòria en un encontre que dominà al llarg del partit i que es decidí en els últims segons.

Aquesta vegada semblava que els suecans que dirgeix Sergi Tomàs deixarien enrere el balanç negatiu pel que fa a les derrotes en les darreres jornades, amb millors sensacions en el joc i controlant el ritme que li interessava.

En el primer quart els dos equips demostraren una gran efectivitat en els seus llançaments, amb bons percentatges de Jose, Guille i Nadal, davant el domini sota els taulers de l'equip visitant: 20-20.

En els primers minuts del segon quart, els de Muro aconseguien avançar-se al marcador: m.6: 24-28, però amb un parcial de 14-3 de l'equip suecà, amb una gran defensa i tres triples de Jose, Josep i Nadal, deixaven un clar avantatge per al C.B. Sueca Pintulac: 38-31, al descans.

Al tercer quart, els suecans mantingueren la diferència altra vegada gràcies a l'encert en els llançaments triples de Jose i Josep (3) que permetien arribar al darrer quart amb el mateix avantatge: 53-46.

Després d'un parcial desfavorable de 0-4, els de Sergi Tomàs recuperaren la diferència al marcador: 61-54, minut 5. Incomprensiblement, començaren els dubtes, les errades i les pèrdues de baló, a més d'una falta en atac i una tècnica per protestar, i això fou aprofitat pel Muro per tal d'igualar el partit en l'últim minut: 66-66. Amb 14 segons de possessió per als visitants, aquestos perderen el baló i els suecans fallaren en el contraatac que fou aprofitat pel Muro, a falta de 2 segons: 66-68. L'últim intent triple dels suecans no entrà i es deixà escapar la victòria.

Jugaren: Guille, Jose, Nadal, Carles, Philipe, Mariano, Bruno, Josep, Erik, Voro i Andreu.