CADETS
CADETS

SÈNIOR AUTONÒMIC

C.B. EL PILAR   71-   C.B. SUECA-HEURA 82

Nova victòria a domicili del C.B.Sueca-Heura, en un partit amb moltes alternatives al marcador i en el que es veié la capacitat de reacció dels joves jugadors suecans.

El primer quart fou dominat per l'equip local, amb una gran encert en els seus llançaments i controlant el ritme de joc. Així després d'un 0-3 favorable al suecans  minut 2, es passà a un 16-6 al minut 6. Amb els dos equips amb "bonus", als últims minuts s'assenyalaren moltes faltes personals que es convertien en llançaments lliures: 23-15.

El segon quart fou molt igualat, amb intercanvi de cistelles, fins que aparegué Jose i els seus triples (3 en 2 minuts) i així s'aconseguia un nou avantatge per als suecans: 27-28 (m.4), minut  7- 30-34. La reacció del Pilar als últims minuts d'aquest quart, amb més intensitat defensiva i encert en atac, feia que el marcador es tornar capgirar i arribar al descans amb 41-36 (parcial 11-2).
Al tercer quart, el millor de l'equip dirigit per Raül Matoses, es veié un Sueca dominador, amb Gedas, Mihai i Carles, que agafaven el relleu de Jose i aconseguien un parcial de 3-12 al minut 5: 44-48. Hi hagué una tímida reacció dels locals: m.8: 54-55, que fou contestada pels suecans amb un parcial de 0-8 als dos últims minuts: 54-63. A l'últim quart, l'equip suecà dirigit per Mariano aconseguia el màxim avantatge al minut 5: 60-74. Avantatge que saberen mantindre a pesar de la reacció local, m.8: 70-77. Final: 71-82.

Jugaren: Mariano (6), Jose (31), Carles (12), Mihai (6), Gedas (13), Bucys (3), Miquel (4), Voro (3), Erik (2) i Bruno (1).