CB SUECA Fustes Bonet Júniors
Resultats Jornada 28 i 29 Octubre 2017

Sènior Autonòmic

C,B.SUECA HEURA   96   - C.B.A ALGINET 73

El Club Bàsquet Sueca-Heura aconseguí una nova victòria, davant l'Alginet, i se situa en el gryp capdavanter de la lliga, amb un balanç de 3 partits guanyats i una derrota (davant el líder imbatut, el Picken Claret) i que dóna confiança al jove equip suecà.

Els dos primers quarts del partit foren molt igualats, amb gran encert anotador i efectivitat per part dels dos equips, sobretot en l'equip visitant en els llançaments de tres, i una notable milloria en els llançaments lliures dels jugadors entrenats per Raül Matoses, que aprofità per fer molts canvis en la banqueta,amb només una baixa, la de Carles Grau. Així, després d'un 6-11 al minut 6, es passà a l'empat a 19, amb cistelles de Jose, Voro i Miquel, a la fi dels primers deu minuts. Al segon quart, molt semblant a l'anterior, però amb més anotació, es passà d'un 28-33, al minut 7, a un 42-40 (amb un parcial de 14-7), amb triple d'Erik, i cistelles de Bruno i Guille, al descans.
L'inici del tercer quart fou decisiu en la victòria dels suecans, que pujaren el nivell defensiu i recuperaren molts balons que els permeté aconseguir diferències clares al marcador, amb uns destacats Mariano i Mihai, que feien que el resultat al minut 4 fora de 53-42 (parcial d'11-2), i de 65-48, al minut 8, amb 2 triples de Jose i amb cistelles fàcils de Guille i Mihai.. A la fi del tercer quart:68-52.
L'últim quart començà amb la reacció de l'Alginet amb 3 triples consecutius, però que eren contestats amb les cistelles del jove Mihai (primer any de sènior), que deixaven el marcador amb un 78-61 al minut 5. La diferència anà augmentant fins arribar a aconseguir el màxim avantatge a la fi del partit: 96-73 (amb un parcial de 18-12).
Jugaren: Mariano (8), Jose (19), Mihai (20), Guille (16), Gedas (5), Bucys (5), Carles Benavent (4), Miquel (3), Erik (6), Bruno (6) i Voro (4).