Cadets
Resultatas Jornada

SÈNIOR AUTONÒMIC

C.B. SUECA-HEURA  88  - C.B. PATERNA  56

El C.B. Sueca-Heura aconseguí la tercera victòria consecutiva que li permet ocupar la 3a posició de la lliga, empatat amb el Claret i a una victòria del líder, Escolàpies de València
El partit fou una clara mostra de la progressió de l'equip entrenat per Raül Matoses que cada dia va millorant en el seu joc col·lectiu i individual.
El primer quart fou dominat pels suecans que imprimiren un alt nivell defensiu des del primer minut, a més d'un gran encert en els llançaments exteriors: m.6: 12-2, amb aportacions destacades dels pivots Gedas y Bucys i de l'escorta Jose. La tímida reacció del Paterna (m.7: 13-7) fou contrarestada pel C.B.Sueca-Heura amb un parcial de 14-5 als últims minuts del quart: 28-12.

Al segon quart es baixà el ritme i la intensitat del partit, sobretot després del minut 5, amb un clar avantatge dels suecans: 35-14, que aprofità l'equip visitant per retallar les diferències: 38-25, al descans.

Al tercer quart es mantingué la igualtat i els suecans controlaven el marcador gràcies a la facilitat anotadora de Jose i del base Guille, mentre que el Paterna recorria als triples (4) per mantenir-se al partit: m.5: 48-33, m.10: 59-43.

A l´últim quart l'equip suecà tornà a exhibir la seua defensa pressionant i l'encert anotador, amb un dels millors parcials de la temporada: m4: 67-47, m6: 74.47, m.8: 80-51, i a la fi del partit, amb un parcial  de 29.13, s'arribava amb un clar marcador de 88-56.
Jugaren: Guille (11), Mariano (6), Mihai (9), Jose (18), Bucys (13), Guedas (6), Miquel (8), Carles (8), Erik (5), Carlos Benavent (4) i Voro.