Alevins
Benjamins

Sènior autonòmic

C.B ÉNGUERA  52 - C.B SUECA-HEURA  66

Victòria, la 4a consecutiva, del C.B. Sueca-Heura a la pista de l'Énguera, que li permet continuar imbatut a domicili i continua en tercera posició, empatat amb el Claret.
Fou un partit complicat per la intensitat i per l'ambient del públic local. El primer quart fou dominat pels suecans, que tenien les baixes de Gedas i Guille, amb un total domini del ritme de joc a partit del minut 4: 3-8, i que anà augmentant al llarg dels minuts, amb un destacat Mihai. Així, al minut / la diferència era de 12 punts: 5-17, i a la fi del primer parcial: 8-22.
Al segon quart reaccionaren els locals i s'aprofitaren del relaxament dels jugadors suecans que no estigueren encertats en atac. El parcial al descans ho diu tot: 19-9: 27-29.
L'equip de l'Énguera començà el tercer quart amb la mateixa intensitat qu havias finalitzat la primera part: 31-29, minut 2, però gràcies a l'aportació ofensiva de Carles i Miquel, l'equip entrenat per Raül Matoses capgirà el marcador al mint 4: 34-36. La igualtat es mantingué fins els últims minuts en què aparegué Jose, màxim  anotador del partit, que amb 6 punts consecutius deixava el marcador amb 43-48.
L'últim quart començà igual com havia finalitzat el tercer, un altre triple de José, que anà ampliantr les diferències al marcador: m.3.47-57, m.7: 49-60, i a la fi, 52-65.
Jugaren:Mariano (4), Carles (5), Jose (25), Mihai (12), Bucys (3), Bruno (2), Voro (5), Erik (2), Carlos Benavent (2).