Sènior Autonòmic
Resultats Jornada 19/11/2017

SÈNIOR AUTONÒMIC

C.B SUECA-HEURA 87 - C.B GENOVÉS 64

El C.B. Sueca-Heura aconseguí una contundent victòria davant el C.B. Genovés, que li permet situar-se com a líder de la lliga autonòmica, gràcies al bàsquet average, empatat amb el Claret, Escolàpies i Torrent.
Diumenge passat es veié un gran partit en la pista de les Oliveretes amb 2 equips que practicaren un joc molt dinàmic, de vegades espectacular, que agradà al públic assistent.
Els suecans controlaren des del primer minut el ritme de joc, amb una gran defensa i ràpids contraatacs que li permeteren aconseguir avantatges al marcador. A la fi del primer quart el resultat era de 20-15.
Al segon quart es veié el gran moment de forma de molts jugadors del C.B.Sueca-Heura (11 triples aconseguits), i un imparable Jose Boix, màxim anotador del partit, amb 30 punts. Al descans: 45-33.
Al tercer quart els de Raül Matoses tornaren a pujar la intensitat defensiva, amb participació de tots els jugadors de la banqueta que permetia mantenir el ritme del partit. I amb un parcial de 23-14 acabava el quart (68-47)
L'últim quart fou molt igualat, amb errades defensives i pèrdues de balons en moments puntuals (74-54 m.4), que canvià amb l'entrada del jove Mihai que aportà més energia al partit, amb 10 punts consecutius i de Carlos Benavent que permeteren que augmentara la diferència al marcador fins arribar al definitiu 87-64. La nota negativa de l'encontre fou la lesió del base Guille. Esperem que es recupere prompte.
Jugaren: Mariano (5), Voro (5), Jose (30), Bucys (6) Gedas (6), Mihai (12), Bruno (6), Carles (5), Guille (3), Erik (5), Carlos Benavent (4) i Miquel.