PRESENTACIÓ CLUB BÀSQUET SUECA TEMPORADA 2017-2018

Presentació del Club temporada 2017/2018

El passat diumenge, dia 19 de novembre, es presentaren els equips del Club Bàsquet Sueca i de la seua escola, al pavelló cobert de Sueca.

Abans de començar l’acte, la família del Club Bàsquet Sueca va retre un homenatge al nostre jugador del primer equip, Philippe, que ens deixà fa unes setmanes.

A continuació van eixir a la pista els diferents equips del C.B. Sueca. Els primers foren els babys i prebenjamins (patrocinat pel forn de “La Beata Inés”) rebuts per un públic que omplia de gom a gom el pavelló. A continuació fou el torn dels dos equips  benjamins (patrocinats per les empreses "Nuvolet" i "Clinica i Ortodòncia Laliga), l'aleví Lliga Tavernes, l'aleví Preferent (patrocinat per Clínica i Ortodòncia Laliga), l'infantil zonal, l'infantil preferent, el cadet  zonal (patrocinat per l’empresa Qualydent), el cadet preferent (patrocinat per l’empresa  Cafés Hervás), el júnior zonal, el júnior preferent (patrocinat per l'empresa "Fustes Bonet"), el sènior femení (patrocinat per l'empresa Publival"), el sènior masculí zonal (patrocinat per l’empresa Etiart) i el sènior masculí autonòmic (patrocinat per l'empresa Heura). Quasi 200 xiquets i xiquetes acompanyats pels seus entrenadors i delegats.

L'acte comptà amb la presència dels representants de les empreses que col·laboren amb el C.B. Sueca, la diputada provincial de turisme, Pilar Moncho, el regidor d’esports, Vicent Baldoví i el regidor Dimas Vázquez.

A continuació, el president del club, Miquel Furió, i la diputada provincial, Pilar Moncho, s'adreçaren al públic assistent per tal de destacar els valors que cada dia intenta inculcar el nostre club, com són l’esforç, la integració, la solidaritat i la tolerància. L’agraïment a totes les entitats públiques i empreses col·laboradores que fan possible un altre any el projecte il·lusionant d’una escol que fomenta l’aspecte lúdic i no solament competitiu,  i  especialment el paper que juguen les famílies, els entrenadors i la junta directiva que treballen tot l’any perquè el Club Bàsquet Sueca siga un referent per al nostre poble i comarca.

Finalment, i després de la foto de grup amb tots els equips del club i de l'escola, es repartiren balons i obsequis de les entitats i empreses, Publival, CaixaBank, Caixa Popular i el forn de la Beata Inés,  a tots els xiquets i xiquetes del club.

Menció especial per al famós animador d'espectacles esportius, Pasqual Navarro, que fou l'encarregat de conduir l'acte amb un gran muntatge de so i música que acompanyà l'eixida dels jugadors, entrenadors i delegats del club.

Finalment es disputà el partit de la categoria sènior femení entre el C.B. Sueca Publival i el C.B. Comenius de València.

 

Informatius Sueca Tv amb la Presentació del CBS