Benjamins A

CLUB BÀSQUET SUECA

SÈNIOR AUTONÒMIC

C.B ALCÀSSER 66 - C.B SUECA-HEURA 58

El C.B. Sueca-Heura perdé a Alcàsser un partit que es decidí en els últims minuts i on es demostrà la major experiència dels locals davant el jove equip suecà.
El primer quart fou dominitat des del primer minut pels jugadors dirigits per Raül Matoses, que demostraven perquè ocupaven la primera posició fins la darrera jornada, una defensa agressiva i un joc ràpid en atac, el parcial de 2-10 als primers 6 minuts ho diu tot. El resultat del primer parcial fou de 10-16.
Al segon quart es mantingué la diferència al marcador, amb un Alcàsser que poc a poc anava igualant el partit, amb defenses zonals alternatives i pressionat sobre els llançadors suecans que no tenien l'efectivitat d'altres partits (només 2 triples aconseguits), però que tenien l'aportació anotadora dels jugadors interiors, Gedas i Bucys, a més dels bons minuts del jove Mihai. Al descans el marcador era de 26-31 favorable als suecans.
Al tercer quart, l'Alcàsser tingué millor encert que els suecans, que es mantenien al partit gràcies a la defensa i que no deixaven que els locals es posaren per davant al marcador; amb un parcial de 19-15, s'arribava a la fi del període amb 45-46 favorable al C.B. Sueca-Heura.
La igualtat és mantingué, a l'últim quart, fins el  minut 7, amb el resultat de 54-52 favorable als locals, que gràcies a un triple i un parcial de 7-0 en dos minuts (m.9) sentenciaren el partit: 61-52. Els jugadors suecans ja no pogueren reaccionar, amb moltes errades en atac, però que demostraren que poden ser competitius davant equips físicament més superiors.
Jugaren: Marinao (4), Jose (7), Gedas (13), Mihai (12), Bucys (8), Carles (6), Erik (3), Miquel (3), Bruno (2), Voro (2) i  Carlos Benavent (2).